Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

Στο Υπουργείο Παιδείας "υπηρετούν" με πολύ διάθεση...ενώ κλείνουν σχολεία

Πριν από 2 ημέρες ανακοινώθηκαν εκατοντάδες συγχωνεύσεις και κυριολεκτικές διαγραφές σχολείων,θα φέρουν τα πάνω κάτω σε πολλές οικογένειες με την αύξηση των οικογενειακών προϋπολογισμών (αφού πολλοί είναι αυτοί που θα πρέπει να μεταφέρουν τα παιδιά τους ακόμη πιο μακριά) και θα βάλουν την τελική ταφόπλακα στην Ελληνική Παιδεία. Η κίνηση αυτή του Υπουργείου Παιδείας έγινε για εξοικονόμηση πόρων κατά κύριο λόγο και για πιο "αποτελεσματική" παιδεία. Ναι ε?

Μπορεί να μην έχουν χρήματα για τα σχολεία αλλά για τα άγνωστα "γνωστά" κομματόσκυλα λεφτά υπάρχουν. Δεν εξηγείται αλλιώς το έγγραφο αυτό. Με απόφαση του υπουργείου Παιδείας τον μήνα Φεβρουάριο και ΜΟΝΟ εγκρίθηκε το ποσό των 15,500 ευρώ για τις απογευματινές (και μόνο?) υπερωρίες των υπαλλήλων που υπηρετούν "με διάθεση" στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ του Υπουργείου!!!!! Μα εάν μερικοί υπάλληλοι παίρνουν 15,500 ευρω σε ένα μήνα για υπερωρίες που ΕΧΟΥΝΕ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΑΚΙ γιατί να μην υπηρετούν με διάθεση? Και εμείς θα υπηρετούσαμε με απίστευτη διάθεση και χαμόγελα!!


ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!!! Δείτε το έγγραφο...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ....ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!Άλλο κακό να μην μας βρει!!0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.