Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Αγρότης μόνος ψάχνει παρτουζιάρες.....video


Ομαδικά όργια με φοιτήτριες και εύπορους αγρότες σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης! Ανάστατη είναι η κοινωνία της Καλαμάτας, καθώς μια

γαργαλιστική πληροφορία για ροζ βίντεο κυκλοφορεί από στόμα σε...στόμα τις τελευταίες μέρες.Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στην Καλαμάτα, την περασμένη Τετάρτη φοιτήτριες συναντήθηκαν με εύπορους αγρότες -υπεράνω υποψίας- σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.Η συνάντηση είχε ερωτικό χαρακτήρα και οι φοιτήτριες επιδόθηκαν σε σεξουαλικά όργια με τους αγρότες. Υπήρχε όμως κάτι που οι ευυπόληπτοι κύριοι δεν γνώριζαν.Οι φοιτήτριες βιντεοσκόπησαν τα ομαδικά όργια και το ροζ βίντεο φέρεται να διέρρευσε σε γνωστό τσοντο-site κάτω από άγνωστες συνθήκες.Οι φοιτήτριες εκβιάζουν τους αγρότες οτι θα αποκαλύψουν τα όργια αν δεν τους δώσουν χρήματα. Η διαφωνία μιας φοιτήτριας με έναν από τους αγρότες έγινε αφορμή να μαθευτεί το ροζ σκάνδαλο αρχικά στην Καλαμάτα και σιγά-σιγά στο πανελλήνιο.Σύμφωνα με τα λεγόμενα στην Καλαμάτα, δεν αποκλείεται ο ίδιος ο αγρότης να έβγαλε το ροζ βίντεο στη φόρα έτσι ώστε να μην έχουν αντικείμενο εκβιασμού οι φοιτήτριες.

Εμείς το βρήκαμε και σας το δίνουμε....Βίντεο εδώ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.