Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

Διαμαρτυρία έξω από τον Σκάι Τρίτη 15/3 στις 9μμ

Όλοι οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές την Τρίτη το βράδυ στις 9 έξω από τον ΣΚΑΪ (Νέο Φάληρο - Πλησίον Νοσοκομείου Metropolitan) για να διαμαρτυρηθούν για την προκλητικά ανιστόρητη και υβριστική για την Ιστορία μας σειρά «1821»

Την Τρίτη 15 Μαρτίου προβάλλεται το το τελευταίο επεισόδιο της σειράς "1821", στην οποία ακούσαμε, ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το Ελληνικό Έθνος γεννήθηκε... πριν από 2 αιώνες! κούσαμε ότι οι μεγαλύτεροι Ήρωες της Εθνεγερσίας μας υπήρξαν κοινοί κακοποιοί, που λεηλατούσαν τους χωρικούς και ακούσαμε επίσης ότι οι Αγωνιστές έφαγαν το δάνειο(!!!), που δόθηκε από τις τράπεζες της Αγγλίας για την Επανάσταση, ενώ στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο ποσόν αυτού του δανείου το έφαγαν προκαταβολικά οι τοκογλύφοι τραπεζίτες του Λονδίνου. Ακούσαμε και άλλα πολλά, ότι οι γενναίοι Καπετάνιοι του Ελληνικού Στόλου εγκατέλειψαν το Μεσολόγγι γιατί δεν τους έδωσαν τον μισθό τους! Και άλλα πολλά...

Η απάντηση πρέπει να δοθεί έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που βρίσκονται τα Οστά του Ήρωα του 1821 Γεωργίου Καραϊσκάκη. Για την Τιμή και την Αξιοπρέπειά μας. Ενάντια στη διαστρέβλωση της Ιστορίας μας.


ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.