Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Εκεί στο Υπουργείο Παιδείας μία γλώσσα η οποία ονομάζεται ΕΛΛΗΝΙΚΗ την γνωρίζετε ?

Διαβάζοντας διάφορες Υπουργικές αποφάσεις σήμερα με έκλπηξη διαπιστώσαμε ότι η ανάρτηση αποφάσεων γίνεται σε κάποια γλώσσα η οποία επίσημα δεν υπάρχει. Τα greekglish! Δείτε τις φωτογραφίες από την σελίδα του Διαύγεια όπου φαίνεται οτι οι σχετικές αποφάσεις του Υπουργείου παιδείας είναι στα greekglish.








Είναι η άποψη μας ότι μπορεί η κυρία Διαμαντοπούλου να ξέχασε τα Ελληνικά της και πρέπει να κάνει ξανά μαθήματα απο την αρχή για να τα θυμηθεί. Μπορεί να δυσκολευτεί όμως να βρει σχολείο τώρα που κατήργησε τόσα πολλά!!!!!


Παρόλα αυτά θα θέλαμε να διαθέσει 5 λεπτά και να διαβάσει αυτό το κείμενο (εδώ) για τα greekglish Απο την Ακαδημία Αθηνών.


Και αν δεν καταλάβατε κυρία Διαμαντόπουλου τι γράψαμε στην τελευταία παράγραφο το γράφουμε και στην γλώσσα της.......Parola ayta tha thelame na diathesei 5 lepta kai na diabasei ayto to keimeno (edw) gia ta greekglsih apo thn Akadhmia Athhnwn !!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.