Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Κολπάκια για πολύ καλές φωτογραφίες στο Facebook...


Το Facebook είναι ίσως το τελευταίο σημείο του ψηφιακού μας κόσμου, όπου οι γυναίκες ανεβάζουν φωτογραφίες τους.



Με τη σειρά του, κάθε θερμόαιμος, ξαναμμένος άντρας που έχει σύνδεση στο internet, έχει σπαταλήσει αμέτρητες ώρες κοιτάζοντας καυτές φωτογραφίες από φίλες του και φίλες των φίλων του και...

Μετά από ώρες διεξοδικής ανάλυσης, συντάχθηκαν τα 15 πιο συνηθισμένα κόλπα που χρησιμοποιούν τα κορίτσια για να βελτιώσουν το sex appeal τους και να δυναμώσουν τη "φλόγα" που εκπέμπουν μέσω των φωτογραφιών τους.

15. Ομαδική φωτογράφιση με την διάσημη πόζα "Σπάω το γόνατο"
Το Facebook πρέπει να έχει όλους του τους servers, αφιερωμένους στην αποθήκευση φωτογραφιών του παραπάνω παραδείγματος. Όταν μια ομάδα κοριτσιών συνωθούνται για να τραβηχτεί μια φωτογραφία, η πόζα είναι σχεδόν καθολικά, η ίδια: ώμοι πίσω, το ένα γόνατο ελαφρώς λυγισμένο και ένα πόδι προς τα εμπρός υπό γωνία.


14. Ομαδική φωτογράφιση με την επόμενη διάσημη πόζα "Δυνατά μπράτσα"
Η πόζα "Δυνατά μπράτσα" είναι μια παραλλαγή της πόζας "Σπάω το γόνατο". Είναι μια παραδοσιακή οπτική ψευδαίσθηση των "δυνατών" κοριτσιών. Το βασικό πρωτόκολλο περιλαμβάνει μια διαδικασία τριών βημάτων. Πρώτον, το κορίτσι γέρνει το σώμα της προς την κάμερα. Δεύτερον, βάζει τα χέρια της στη μέση. Τρίτον, ωθεί τα οστά της ωμοπλάτης προς τα πίσω, έτσι ώστε είτε (α) ο μυς να μην διογκώνεται προς τα έξω και (β) ο βραχίονας παραμένει ακίνητος όταν ο φωτογράφος κάνει κλικ.

13. Το κόλπο "Σκύβω μπροστά"
Τα κορίτσια λατρεύουν να δείχνουν πόσο καλά ξέρουν Cha-Cha, ποζάροντας με τα χέρια στα γόνατα και ανύψωση των οπισθίων. (Παρόμοια πόζα με την 9, πιο κάτω)


12. Η πόζα "Σκύβω μπροστά και πιέζω το στήθος"
Σε αντίθεση με την πόζα Νο 13, σκοπός αυτής η κλασικής πόζας είναι η ανάδειξη του στήθους και η απομάκρυνση του βλέμματος του παρατηρητή από το πρόσωπο του κοριτσιού. Είναι μια επιτυχής οφθαλμαπάτη, για φάτσες που δεν βλέπονται και ιδιαίτερα αποτελεσματική όταν τα στήθη πιέζονται από κοινού.



11. Το "Αγκάλιασμα των κοριτσιών"
Πολύ συνηθισμένη πόζα για δυο κορίτσια που θέλουν να δείξουν στοργή η μία στην άλλη.


10. Το "Φιλί στο μάγουλο"
Η πόζα ανεβάζει τη φωτογραφία τουλάχιστον ένα επίπεδο. Αξιοσημείωτο είναι και το πιάσιμο του μαστού. Είναι ένα άλλο κοινό μοτίβο, που συναντάμε σε σκανδαλώδεις φωτογραφίες του Facebook.


9. Η sexy πόζα με άλλο κορίτσι
Ακόμη κι αν είναι μια αθώα στάση, παραπέμπει αναπόφευκτα σε λεσβιακή δράση.



8. Η αυτοφωτογράφιση στον καθρέφτη του μπάνιου
Αυτό είναι χωρίς αμφιβολία το πιο ναρκισσιστικό είδος φωτογραφίας που μπορείτε να δείτε στο Facebook. Τις περισσότερες φορές οι γυναίκες που χρησιμοποιούν αυτό το τρικ δεν είναι ελκυστικές. Είναι ένα αλάνθαστο σημάδι για μια απελπισμένη ανάγκη για επιβεβαίωση πριν την "έξοδο" στο Διαδίκτυο. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στο backround της φωτογραφίας, έτσι ώστε να μην περιλαμβάνει τα είδη υγιεινής του δωματίου.

7. Το κόλπο "Η τσάντα πάνω στο στομάχι"
"Φοβού τις Γυναίκες και τσάντες φέροντας". Υπάρχει πιθανότητα σε ποσοστό 85% πίσω από την τσάντα να κρύβεται μια κοιλιά παλαιστή σούμο ή μια εγκυμοσύνη.


6. Το Πορτραίτο
Ίσως στην πραγματική ζωή είστε "καπνός χωρίς φωτιά", αλλά ο κόσμος ποτέ δεν θα το μάθει. Στην πραγματικότητα έχετε στείλει ένα μήνυμα στο ευρύ κοινό που λέει: "Οι μικρές πέτρες, το cottage cheese και οι σωλήνες αλουμινίου, έχουν περισσότερη προσωπικότητα από μένα". Η φωτογραφία κραυγάζει: Μην ξεχάσετε το φιλοδώρημα στην σερβιτόρα-μοντέλο.


5. Πόζα "Προφίλ με τη χοντρή"
Μερικές φτάνουν στα άκρα, προκειμένου να φανούν όμορφες, εκμεταλλευόμενες τη φίλη τους που μοιάζει με χειροβομβίδα έτοιμη να εκραγεί.


4. Η "δεν γελάω ποτέ στις φωτογραφίες" πόζα
Είναι τόσο κακές όσο κι αυτές στο Νο 6 τρικ. Σοβαρά τώρα, απλά κοιτάξτε την κάμερα χαμογελάστε και σταματήστε να είστε μουτρωμένη. Μάλλον όμως είναι πιο πιθανό να χιονίσει στην κόλαση.

3. Η "Ασπρόμαυρη" πόζα
Έχετε πρόβλημα ακμής; Κανένα πρόβλημα! Πολύ συχνά τα κορίτσια καταφεύγουν στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες για να καλύψουν όλες τις άσχημες κηλίδες χωρίς μακιγιάζ.


2. Το "Στιγμιότυπο των οπισθίων"
"Γεια σου. Αν το καταλάβατε, το καμαρώνω". Η πόζα με τα οπίσθια προς την κάμερα και το κεφάλι προς τα πίσω πάνω από τον ώμο θα είναι το αιώνιο φαβορί. Δεν υπάρχει άλλο χαρακτηριστικό πάνω σ' ένα κορίτσι που να τραβά περισσότερο τα βλέμματα. Σε αντίθεση με την παραπάνω φωτογραφία πολύ λίγες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μια αξιοπρεπή φωτογράφιση σ' αυτή την πόζα.



1. Το "Πρόσωπο της Πάπιας"




πηγή:http://balafara.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.