Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ξυλοκόπησαν 4 αστυνομικούς στα Εξάρχεια...

Η ομάδα νεαρών ξυλοφόρτωσε τους 4 αστυνομικούς οι οποίοι μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ΓΑΔΑ η κατάστασή τους δεν είναι σοβαρή. Μία ομάδα νεαρών ξυλοκόπησε άγρια 4 αστυνομικούς από το τμήμα ασφαλείας της Ομόνοιας, στην περιοχή των Εξαρχείων παρά το γεγονός ότι τα 4 όργανα της τάξεως φορούσαν πολιτικά ρούχα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι 4 αστυνομικοί βρισκόντουσαν σε πεζή περιπολία προκειμένου να εντοπίσουν τοξικομανείς στην περιοχή των Εξαρχείων. Στην οδό Στουρνάρη με Τοσίτσα οι αστυνομικοί έγιναν αντιληπτοί από ομάδα νεαρών που δρουν στην περιοχή και αμέσως δέχθηκαν επίθεση.

Η ομάδα νεαρών ξυλοφόρτωσε τους 4 αστυνομικούς οι οποίοι μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ΓΑΔΑ η κατάστασή τους δεν είναι σοβαρή.

Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει αναφερθεί κλοπή οπλισμού από τους αστυνομικούς, αλλά έκλεψαν έναν ασύρματο, το οποίο και η αστυνομία έχει ήδη απενεργοποιήσει.


ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.