Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Μέτωπο γύρω από τον Μιχαλολιάκο για την παιδεία, ενάντια στις συγχωνεύσεις σχολείων.

Πολύ καλά διαβασμένος ο Μιχαλολιάκος στο πρωϊνό του Mega απέναντι στην …Τρόικα (Καμπουράκης – Οικονομέας – Χριστοφιλοπούλου).

Η επιτυχία δόμησης κοινού μετώπου με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του δήμου Πειραιά φαίνεται ότι προκαλεί πονοκεφάλους στην κυβέρνηση, αφού συσπειρώνει πλέον αυτοδιοικητικούς, συνδικαλιστές, γονείς και απλούς πολίτες από όλη την Ελλάδα.

Ο Καμπουράκης έπιασε τον σφυγμό από νωρίς και …κάθησε στην γωνία χωρίς να πολυσυμμετέχει. Τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου ανέλαβε να τον παίξει ο Οικονομέας αφού και η Χριστοφιλοπούλου βγήκε νοκ άουτ από νωρίς:

Μιχαλολιάκος: Όποιος πιστεύει στον σκοπό που υπηρετεί, δεν φοβάται τον διάλογο. Εμείς έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας και είμαστε ξεκάθαροι. Είναι ανεξήγητο να ακρωτηριάζετε την παιδεία χωρίς να έχετε κάνει ούτε μία βόλτα στα σχολικά συγκροτήματα για να δείτε την κατάσταση που επικρατεί στις κτιριακές υποδομές. Σε λίγο θα προτείνετε και …συγχώνευση των οικογενειών. Είναι έγκλημα να μιλάμε για περικοπές στην παιδεία και από την άλλη να θέλουμε “ανταγωνιστικότητα”. Θέλουμε ένα σχολείο σε κάθε γειτονιά και μπορούμε να το έχουμε.

Οικονομέας: Μα τι είναι αυτά που λέτε; Είναι σα να σας ζητούν εσάς μία σκουπιδιάρα σε κάθε δρόμο!

Μιχαλολιάκος: Το έχουμε ήδη κάνει αυτό κύριε Οικονομέα! Το υποσχεθήκαμε και το υλοποιήσαμε!

Οικονομέας (απάντηση για όσκαρ!): Μα ο παπούς σου έδερνε τον δικό μου!!!

Δεν είναι πλάκα, δείτε το βίντεο εδώ


ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.