Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Η κοινωνία αντιδρά στις μεθοδεύσεις της Αλ Σάλεχ! Τα άκουσε χοντρά, σε εκδήλωση για τη ΛΑΘΡΟμετανάστευση

Τα άκουσε χοντρά, σε εκδήλωση για τη μετανάστευση

Τι το ήθελε; Αντιμέτωπη με ένα πολύ εχθρικό κοινό, βρέθηκε η γνωστή επαγγελματίας «αντιρατσίστρια» Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Imperial, με θέμα «Τα διλήμματα της μεταναστευτικής πολιτικής: αφομοίωση ή αποδόμηση;». Την εκδήλωση οργάνωσε το Forum για την Ελλάδα της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο επικεφαλής του και πρώην υπουργός, Ανδρέας Ανδριανόπουλος. Για την ιστορία, μίλησαν οι Δημήτρης Φλούδας (καλή τοποθέτηση για την μεταναστευτική πολιτική), δικηγόρος, η Αλ Σάλεχ (με θέμα «μετανάστης, ο μεγάλος ανεπιθύμητος-άντε!), ο Πέτρος Αθανασόπουλος (με θέμα «μετανάστευση: πρόβλημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και αντοχής της κοινωνίας»), δικηγόρος και στέλεχος της επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο Δημήτρης Κατσούλας, επιστημονικός διευθυντής του Forum.

Άκουσε τα εξ αμάξης!

Η Αλ Σάλεχ δεν πέρασε καθόλου καλά και άκουσε τα εξ αμάξης από το κοινό, πολλοί εκ των οποίων είναι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του κέντρου, που στενάζει υπό τις ορδές των λαθρομεταναστών της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Παρά την προσπάθεια του πρώην δημάρχου Πειραιώς να την ηρεμήσει, η Αλ Σάλεχ ήταν εμφανώς ταραγμένη από μικροφώνου, με αποτέλεσμα να χάνει ακόμα και τα λόγια της! Σχεδόν για λύπηση ήταν η εργολάβος της πολιτικής ορθότητας και της παγκόσμιας διακυβέρνησης... Οι οργανωτές πάντως, έχοντας αντιληφθεί ότι «μυρίζει μπαρούτι», ανέθεσαν την ασφάλεια της εκδήλωσης σε ιδιωτική εταιρεία security, οι 15 άνθρωποι της οποίας πέταξαν έξω με τη βία πολλούς οι οποίοι διαμαρτύρονταν, μεταξύ των οποίων και κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα (δεν τόλμησαν όμως να πειράξουν τις γυναίκες), αλλά μπήκαν και στη λογική να ψάχνουν τα πράγματα του κόσμου στην είσοδο και να κάνουν προσωπικές ερωτήσεις. Είναι όμως σαφές, ότι η αιγυπτιακής καταγωγής προαναφερόμενη κυρία, αποτελεί πλέον «κόκκινο πανί» για τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών και όπου πηγαίνει, γίνεται δέκτης αποδοκιμασιών.

Πλέον, βρίσκουν τους πολίτες μπροστά τους

Αν εξαιρεθούν κάποια γελοία αριστεριστικά κλισέ της κακιάς ώρας που ακούστηκαν, όπως ότι οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα είναι «υποχείρια ακροδεξιών οργανώσεων», η εκδήλωση πήγε πολύ καλά. Χαρακτηριστικό είναι το ότι αμέσως μετά την εκδήλωση, συνεργάτες και ομοϊδεάτες της Αλ Σάλεχ έκαναν λόγο για εκδήλωση ενώπιον «ακροδεξιού κοινού»! Σημειώνουμε εδώ ότι η εκδήλωση μεταδόθηκε από το διαδίκτυο, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς να την παρακολουθήσουν, χωρίς να απαιτηθεί φυσική παρουσία. Όσο για τους δύο-τρεις παριστάμενους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι προσπάθησαν να την υπερασπιστούν, αυτοί απομονώθηκαν...


ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.