Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

ΑΠΑΙΧΤΟΙ! ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΑΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΛΟΥΚΕΤΟ!!!!

Διαμαρτυρία ιδιοκτητών καφέ-μπαρ για τον αντικαπνιστικό νόμο

Σε μια κίνηση εντυπωσιασμού, 40 ιδιοκτήτες καφέ-μπαρ, που διαμαρτύρονται για το νόμο για την απαγόρευση του καπνίσματος πήγαν έξω από τη Βουλή και μεταβίβασαν τις άδειες λειτουργίας των επιχειρήσεών τους στον πρωθυπουργό.

Μάλιστα, το έκαναν και «με τη βούλα» - κανονικά δηλαδή με
συμβολαιογραφική πράξη- και ευχήθηκαν στον πρωθυπουργό να έχει καλύτερη τύχη στη διαχείριση των καταστημάτων τους, που όπως υποστηρίζουν έπεσαν έξω με την απαγόρευση του τσιγάρου.

Οι ιδιοκτήτες αντιδρούν στην «αδιάλλακτη στάση» του πρωθυπουργού στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου που θα τους οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια, όπως υποστηρίζουν, στο κλείσιμο των επιχειρήσεών τους.

Πάγια πρόταση του Συντονιστικού των επαγγελματιών ιδιοκτητών, ήταν να υπάρχει το δικαίωμα της επιλογής σε διαχωρισμό των μαγαζιών σε καπνιζόντων και μη.

Σχόλιο: Ας μην ξεχνάμε πως διόλου δεν κόπτονται για την υγεία μας μιας και καθημερινώς μας ψεκάζουν ανηλεώς με δηλητήρια, και το ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ! ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ...ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ....

Ο δήθεν "αντικαπνιστικός" νόμος αποσκοπεί στην ΥΠΟΤΑΓΗ, στο ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΧΑΦΙΕΔΕΣ όπου Έλληνας καρφώνει Έλληνα...πάγια τακτική του ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΑΝΑ ΤΑΣ ΑΙΩΝΑΣ....

Αν ήθελαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λύση υπάρχει αλλά δεν ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!


ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.