Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Δείτε φωτογραφίες από τις θηριωδίες των ανθρωποειδών στρατιωτών των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν.!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 18+ ΜΟΝΟ !!

Η λέξη κτήνη είναι πολύ αθώα για να περιγράψει την θηριωδία των (πολιτισμένων) αμερικανών!
Σημ.: οι εικόνες αυτές είναι όσες 'άφησε' το αμερικανικό Πεντάγωνο να δημοσιευθούν - αφήστε τη φαντασία σας να αναζητήσει τί ακριβώς κρύψανε.ΠΡΟΣΟΧΗ πολυ σκληρες εικόνες!!!
Αφγανιστάν, 21ος αιώνας!!
H ιδέα να σκοτώσουν έναν Αφγανό πολίτη ήταν συχνά, μεταξύ των μελών της......ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 18+ ΜΟΝΟ !! διμοιρίας, αντικείμενο ατελείωτων συζητήσεων κατά τη διάρκεια των γευμάτων και της νύχτας. Υστερα από έξι μήνες θητείας στο «καταραμένο» Αφγανιστάν, πήραν τελικά την απόφαση: ήρθε επιτέλους η ώρα να σκοτώσουν έναν μουσουλμάνο.
Το πρωινό της 15ης Ιανουαρίου 2010, η διμοιρία Bravo με 8 θωρακισμένα οχήματα μάχης έφτασε στην περιοχή La Mohammad Kalay, όπου βρισκόταν ένα μικρό χωριό, κρυμμένο πίσω από κάτι φυτείες παπαρούνας.


Οι πεζοναύτες Τζέρεμι Μόρλοκ, 22 ετών και Αντριου Χολμς, 19 ετών, έψαξαν να βρουν το θήραμά τους. Το ανακάλυψαν εύκολα στο πρόσωπο ενός 15χρονου αγοριού, του Γκουλ Μουντίν.













ΠΗΓΗ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.