Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!!Σε εταιρία με το χαρακτηριστικό όνομα FOLLI-FOLLIE (τρελοςτρέλη) έδωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου το δικαίωμα να πουλάει …. αφορολόγητ
Μετά τα κοσμήματα και αφορολόγητο πετρέλαιο από τα Folli Follie Επετράπη στον όμιλο ΚΑΕ να επαναλειτουργήσει πρατήρια στα σύνορα της χώρας


Θα φουντώσει πάλι το λαθρεμπόριο, υποστηρίζουν οι βενζινοπώλες
Τo σκεπτικό της απόφασης (ΤΟ ΒΗΜΑ)
Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του υπουργείου είχε το εξής σκεπτικό: «Αφού έτσι κι αλλιώς οι οδηγοί φούλαραν τα φορτηγά τους π.χ. στα Σκόπια και στη Βουλγαρία όπου οι τιμές του πετρελαίου είναι ως και 50 λεπτά του ευρώ φθηνότερες, γιατί να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να γεμίζουν σε ελληνικό έδαφος με τις ίδιες τιμές, απαλλαγμένες από τον ειδικό φόρο κατανάλωσης και ΦΠΑ και να κερδίζουμε από τη φορολογία των κερδών των ΚΑΕ από αυτή τη δραστηριότητα; ».


Σε εταιρία με το χαρακτηριστικό όνομα FOLLI-FOLLIE (τρελή τρέλα) έδωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου το δικαίωμα να πουλάει …. αφορολόγητα καύσιμα στα σύνορα της Ελλάδας με Σκόπια και Αλβανία.
Είναι πράγματι τρελό να πωλούνται αφορολόγητα καύσιμα και να οργιάζει το λαθρεμπόριο με απόφαση του υπουργού που είναι αρμόδιος να εισπράττει φόρους και να αντιμετωπίζει το λαθρεμπόριο καυσίμων!
Γιατί, όμως, αυτή η ευνοϊκή ρύθμιση προς την FOLLI-FOLLIE ;


Διαβάστε την ερώτηση που έκανε προς τον αρμόδιο υπουργό ο Αργύρης Ντινόπουλος, πατώντας στις παραπάνω εικόνες.
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.