Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ Α.Ε. ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ

4 Μαρτίου 2011

Προς

Υπουργό Απασχόλησης κυρία Λούκα Κατσέλη

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ.
Εξαθλιωμένοι και απογοητευμένοι από όλες τις εξελίξεις για την επίλυση του προβλήματός μας απευθυνόμαστε σε σας και αιτούμεθα συνάντηση μαζί σας για την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011 για τους εξής σοβαρότατους λόγους:

1.Η διοίκηση μας έχει ενημερώσει ότι εσείς είστε ο πρωτεργάτης του σχεδίου διάσωσης της ΕΝ ΚΛΩ το οποίο πιστεύεται και στηρίζεται ως πρωτυπο ανάπτυξης για την ταλαιπωρημένη Ελλάδα μας, πράγμα που εμείς οι εργαζόμενοι το πιστεύουμαι και το στηρίζομαι θερμά εδώ και δέκα μήνες παρόλο που είμαστε απλήρωτοι πάνω από 24 μήνες.

2. Η τηλεφωνική επικοινωνία του κυρίου Τουρκολιά της Εθνικής Τράπεζας με πρόεδρο σωματείου, ο οποίος επικαλέσθηκε, προς μεγάλη μας έκπληξη, ότι η απάντηση της Ε.Ε για το σύνομο της εγγύησης του ελληνικού δημοσίου, είναι σκόπελος που πρέπει να ξεπερασθεί,πράγμα που είναι θέμα της κυβέρνησης, δηλαδή πετάει το μπαλάκι στην κυβέρνηση και εμάς μας θεωρεί ανόητους. Πόσον καιρό θα παίζουμε την κολοκυθιά? Μέχρι να πέσει η εταιρεία και μείς να πάμε νηστικοί?

3. Μεγάλος αριθμός συναδέλφων εργαζομένων, όπως και εμείς ζούμε κάτω από το όριο της φτώχιας χωρίς τηλέφωνο ρεύμα και βασικά τρόφιμα. Έχουμε χάσει τα αυτοκίνητά μας και κινδυνεύουν να βγούν σε πληστηριασμό τα σπίτια μας. Τά παιδιά μας σταμάτησαν τις σπουδές τους και όλα αυτά γιατί κάποιοι με άρμα εμάς, τους εργαζόμενους, κάνουν βρώμικα παιχνίδια.

Για όλα τα παραπάνω και γιατί πιστεύουμε στην κοινωνική σας ευαισθυσία παρακαλούμε όπως μας δεχτείτε έτσι ώστε να μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια γεγονότα για μας τους ίδιους, τους συναδέλφους εργαζόμενους και τις ταλαιπωρημένες οικογένειές μας.



Με εκτίμηση

Τα εργοστασιακά σωματεία.

1 σχόλια:

nickos είπε...

ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΝΚΛΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΥΜΟΣΙΟΥ ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ...
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΚΛΩ..
ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 750 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΩΡΑΜΑ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ( ΑΞΙΖΕΙ ) 350 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ €.( ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΛΗ ΚΥΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩΡΑΜΑ ΘΕΣΑΛ.. Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΕΝ ΠΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ . ΑΡΑ ΤΑ 230 ΕΚ € ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ 5 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΚΛΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΘΕΛΟΥ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ( ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΙΝΕΙ Η ΕΕ )...
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΕΛΟΥ ΤΩΡΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΝΚΛΩ .ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΠΙΗΣΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ.( ΘΑ ΝΗΚΙΑΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ 1000 0000 ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΚΕΡΔΗ.).
ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΝΚΛΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥΣ
( ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΙΚΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΜΥΘΕΥΤΕΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥΣ )
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΚΛΩ...
ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ Η ΕΝΚΛΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 3 ΣΕ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ( ΟΙΚΟΠΕΔΑ ) ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΚΛΩ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ..............

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.