Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Πέταξαν πορτοκάλια στον Σκανδαλίδη στην Πάτρα - Δείτε το βίντεο

Συγκεκριμένα, οι αγρότες της Πάτρας πέταξαν φρούτα και λαχανικα στην είσοδο του ξενοδοχείου Αστήρ, στην αίθουσα του οποίου διεξαγόταν το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με την παρουσία του Κώστα Σκανδαλίδη.Οι κοινωνικές αντιδράσεις απέναντι σε πολιτικά πρόσωπα συνεχίζονται αμείωτες. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο αγροτών βρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος συμμετείχε στο Συμβούλιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.


Οι αγρότες από λαϊκές αγορές του νομού είχαν συγκεντρώθηκαν από νωρίς και έκαναν πορεία μέχρι το ξενοδοχείο. Eκεί, παρουσία αστυνομικής δύναμης, φώναξαν συνθήματα και όταν ενημερώθηκαν ότι ο υπουργός πλησιάζει άρχισαν να πετούν πορτοκάλια και ελιές στην είσοδο του ξενοδοχείου.
Για να αποφευχθούν τα χειρότερα, ο κύριος Σκανδαλίδης μπήκε από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου ενώ μετά από λίγη ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν.



Οι αγρότες που δηλώνουν αγανακτισμένοι από την πολιτική της κυβέρνησης, μπήκαν αργότερα στην αίθουσα που συνεδρίαζε το περιφερειακό συμβούλιο και επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον υπουργό

ΠΗΓΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.