Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Έγκλημα ΙΣΤΟΡΙΚΟ στη Βεργίνα...



Σήμερα ανεβάσαμε θέμα (εδώ) σε σχέση με την Βεργίνα και τα παράπονα πολιτών με την συμπεριφορά Σκοπιανών στον ιερό τόπο της Βεργίνας. Εάν ισχύει το παρακάτω είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως είναι ότι μαθητές των Σκοπίων οι οποίοι επισκέπτονται την Βεργίνα ‘’μαθαίνουν ‘’ και ξεναγούνται στον χώρο από ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ (άκουσον άκουσον) των ΣΚΟΠΙΩΝ και ΟΧΙ από Έλληνες ξεναγούς όπως προβλέπεται από τον Νόμο.Δηλαδή τι περιμένουνε? Να τους πούνε ότι Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ?

Εάν ισχύει κάτι τέτοιο και θα το ερευνήσουμε εις βάθος αποτελεί τουλάχιστον εγκληματική ενέργεια της πολιτείας και ακόμη περισσότερο των τοπικών αρχόντων., σε ένα τέτοιο ευαίσθητο θέμα για όλους τους Έλληνες.

Ακούμε συχνά πυκνά για την προπαγάνδα στα σχολεία της γειτονικής χώρας αλλά το να έρχονται και μέσα στην Βεργίνα και να προπαγανδίζουν με τις ‘’ευλογίες’’ των υπευθύνων, των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ αρχαιολογικών μας χώρων, αποτελεί μείζον ζήτημα!

Το θέμα θα το ερευνήσουμε περαιτέρω και δεν θα το αφήσουμε να περάσει στα ‘’ψιλά’’ γράμματα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.