Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Φαινόμενο του θερμοκηπίου ????


Γράφουν τα Τσακάλια

Μάλλον πρέπει να μας θεωρούν χαζούς !!

Πως είναι δυνατόν οι ειδικοί να προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι παγκόσμιες θερμοκρασίες θα αλλάξουν κατά 2 ή και 3 βαθμούς Κελσίου τα επόμενα 100 χρόνια όταν, για όνομα του Θεού, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ να μας πούνε με ακρίβεια ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ???


2 σχόλια:

kolotoubes είπε...

Αν σκεφτεί κάποιος ότι πρόεδρος για την κλιματική αλλαγή είναι ο ...Αλ Γκορ θα καταλάβει αν μας δουλεύουν ή όχι. Το κλίμα στην γη αλλάζει ανά σχεδόν τακτά μεγάλα χρονικά διαστήματα, άγνωστο γιατί συμβαίνει αυτό, και πάντως η συμβολή του ανθρώπου είναι ελάχιστη.(αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε οικολογική συνείδηση).
Όποιος έχει ασχοληθεί έστω και ερασιτεχνικά με την Γεωλογία ή την Παλαιοντολογία ξέρει πόσες πολλές φορές έχει αλλάξει το κλίμα.Στην Αττική πριν 2-3 εκατομμύρια χρόνια το κλίμα ήταν τροπικό (πικερμική πανίδα).Στην Ευρώπη υπήρχε παγετώνας και μέχρι πριν μερικές χιλιάδες χρόνια.
Στον Μεσαίωνα οι θερμοκρασίες στην Ευρώπη ήταν χαμηλότερες από τώρα.
Όλοι αυτοί οι περίεργοι του σιναφιού θέλουν μανιωδώς να καθιερωθεί ο φόρος διοξειδίου του άνθρακα. Από κοντά και ο ΓΑΠ (τρομάρα του...)

ta2tsakalia είπε...

Συμφωνούμε απόλυτα! Τα ρολόγια παραγωγής διοξειδίου του άνθρακα κάθε κατοικίας είναι καθόδων όπως τα ρολόγια νερού και ΔΕΗ που έχουμε σήμερα! Λεφτά για υπηρεσίες που δεν προσφέρουν και κατευθείαν στις τσέπες τους!

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.