Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δεν πρέπει να παραιτηθούν. Πρέπει να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Ακόμα και αυτή η αποκάλυψη του Λαζόπουλου έχει σκοπιμότητα, αφού γίνεται κατόπιν εορτής. Θυμούνται οι φίλοι ότι όταν εμείς ουρλιάζαμε για τις μυστικές επαφές ΠΑΣΟΚ – ΔΝΤ, έβγαιναν και μας έλεγαν “συνωμοσιολόγους”. Θυμηθείτε τους “αυθόρμητους σχολιαστές”. Εμείς όμως τα λέγαμε ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ την υπογραφή του μνημονίου. Όταν όλοι κοιμόντουσαν ή μασούλαγαν σιωπηλοί. Η συγκυρία της αποκάλυψης έχει εμφανή σκοπιμότητα λοιπόν. Να δώσει την πολυπόθητη πόρτα εξόδου στον ΓΑΠ ώστε να μην του σκάσει στα χέρια η κατάρρευση. Όπως ακριβώς έγινε στην Αργεντινή.

Το βαθύτερο σκεπτικό όμως είναι άλλο: Με “ηρωϊκή έξοδο”, το όλο σύστημα θα διασωθεί ως μελλοντική εφεδρεία. Όπως διασώθηκαν οι Κώνστες και οι Αναστασιάδηδες από το χρηματιστήριο για να παίξουν πάλι σήμερα τον ρόλο τους.

Εάν δεν ξεριζωθεί το σάπιο σύστημα του “εκσυγχρονισμού” που λυμαίνεται την Ελλάδα εδώ και 20 χρόνια, δεν υπάρχει καμμία ελπίδα για ανάκαμψη. Από τον πρωθυπουργό μέχρι το λαμόγιο στην δημόσια υπηρεσία.



Μαζί βεβαια και όλοι οι δημοσιογράφοι που εσκεμμένα ΑΠΕΚΡΥΠΤΑΝ και διέδιδαν ψέμματα συνειδητά, όπως θα τους βρούμε στην ενότητα “Horca”. Καταγεγραμμένοι ένας προς έναν...



Μπορούμε λοιπόν να κάνουμε τον σχεδιασμό τους, εφιάλτη τους. Να ξεριζώσουμε το σύστημα με συγκεκριμένα και επιλεγμένα χτυπήματα προς τα πρόσωπα κλειδιά. Και πράξεις παραδειγματισμού προς τις “περσόνες”. Για παράδειγμα, μία δημοσιογράφος όπως η κυρία Τρέμη ή η κυρία Μακρή που αποδείχτηκε ανεπαρκής (στην καλύτερη) ή συνένοχος με την κυβέρνηση απατεώνων, πρέπει να δεχθεί τις συνέπειες με παραπομπή στην δικαιοσύνη έστω από τους απλούς πολίτες.

Γι’ αυτό και φτιάξαμε την ενότητα “HORCA“. Για να υπάρχει όλο το υλικό ώστε να χρησιμοποιηθεί την κατάλληλη στιγμή.

Γνώμη μας: Όλοι αυτοί που ενεπλάκησαν στην υπηρεσία λήστευσης της χώρας, πρέπει να δεχτούν την τιμωρία μέσω δικαιοσύνης. Για το καλό το δικό τους και της πατρίδας. Μπορεί το τελευταίο να μην τους λέει κάτι αλλά η αίσθηση μας είναι ότι δεν θα υπάρξει ο δρόμος της φυγής. Από τους δύο που απομένουν, ας επιλέξουν τον αξιοπρεπή της δικαιοσύνης.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.