Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

Σκοπιανοί Ξεναγοί στην Βεργίνα: To Υπουργείο Πολιτισμού απάντησε...

Βάση Νόμου έπρεπε να απαντήσουν μέσα σε 25 ημέρες. Έχουν το δικαίωμα καθυστέρησης! Σε ένα τόσο σημαντικό θέμα για το Υπουργείο Πολιτισμού γιατί θα έπρεπε να καθυστερήσουν σχεδόν 2 μήνες αυτό είναι άλλο ερώτημα ...(μάλλον τα ταξίδια του Υπουργού στο εξωτερικό για ψώνια του έφαγε πολύ χρόνο...!)

Επιτέλους (πάλι καλά να λέμε) απάντησαν σε ερώτηση των Βουλευτών του ΛΑΟΣ για το θέμα των Σκοπιανών Εκπαιδευτικών στην Βεργίνα ....ή μάλλον ΔΕΝ απάντησαν.


Ιδού ένα απόσπασμα της απάντησης του Υπουργείου


Η απάντηση είναι μία γενική αναφορά των νομοθεσιών που ισχύει σε Ελλάδα για τους ξεναγούς.
Αφού φλομώνουν τον κόσμο με νομοθεσίες και προεδρικά διατάγματα ερχόμαστε στην προ-τελευταία παράγραφο όπου αν και δεν απαντάνε ευθέως στην ερώτηση για τους σκοπιανούς (το όνομα σκόπια ή σκοπιανός δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ) όπου εκεί παραδέχονται ότι οι εκπαιδευτικοί σχολικών ομάδων ΚΑΝΟΥΝ τις ξεναγήσεις αφού λάβουν τις άδειες. Παραδέχτηκαν τα πάντα με λίγα λόγια. Απλά εάν βάζανε το όνομα Σκοπιανός σε αυτήν την απάντηση θα γελοιοποιούσαν από μόνοι τους τους εαυτούς τους.

Μέσα σε αυτούς είναι όπως έχουμε αναφέρει με θέμα που ανεβάσαμε προ 2 μηνών και οι Σκοπιανοί! Για την Ιστορία το αρχικό θέμα μπορείτε να το δείτε εδώ και την απάντηση του Υπουργείου εδώ

Εμείς ως Μακεδόνες (δεν βάζουμε το Έλληνες είναι αυτονόητο!) δεν το αφήνουμε το θέμα και θα έρθουμε με ακόμη πιο αποκαλυπτικά στοιχεία.

Πεποίθησή μας είναι ότι ο ΓΑΠ και η παρέα του έχουν αποφασίσει να ξεπουλήσουν την Μακεδονία ανεξάρτητα το κόστος (που μόνο δικό μας θα είναι).

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΈΨΕΤΕ! ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.