Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

Περισσότερα από δύο εκατ. ευρώ στοίχισε το site του ΙΚΑ ...ενώ μία πολύ καλή σελίδα/portal δεν κοστίζει πάνω από 10,000 ευρώ....!!!

Τη στιγμή που ο Έλληνας πολίτης δοκιμάζεται έντονα από την οικονομική κρίση, τα μέτρα λιτότητας και φορολογίας, ξοδεύονται αφειδώς υπέρογκα ποσά από υπουργεία και εποπτευόμενους φορείς του δημοσίου, για να δημιουργήσουν sites, τα οποία είναι από τα πιο ακριβά της Ευρώπης.

Τα ποσά που δόθηκαν ξεπερνούν κάθε απλή λογική και δημιουργούν σοβαρές υπόνοιες για «φαγοπότι» από στελέχη δημοσίων οργανισμών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αποκαλύψεις», το ΙΚΑ ξόδεψε 2,3 εκατομμύρια ευρώ για να δημιουργήσει τη δική του ιστοσελίδα. Ποσό εξωφρενικό ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι το ΙΚΑ λόγω των οικονομικών του προβλημάτων, αδυνατεί ακόμη και να δώσει τις συντάξεις στους ασφαλισμένους του. Επίσης, το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο, τη στιγμή που είναι χρεωμένο με «μαύρη τρύπα» ύψους 235 εκατ. ευρώ έδωσε 924.303 ευρώ για να δημιουργήσει το δικό του portal, το οποίο προσφέρει πληροφόρηση και online υπηρεσίες προς τους συνταξιούχους ναυτικούς και τις ναυτιλιακές εταιρείες.

http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/148710/ekatommuria-euro-gia-ena-site/

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.