Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Δείτε τη συνέντευξη του Max Kaiser στον Τέρενς Κουϊκ....Έλληνες ξεσηκωθείτε και διώξτε τον Παπανδρέου!

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του KONTRA channel, με τον Τέρενς Κουϊκ, εμφανίστηκε ο διάσημος οικονομικός αναλυτής και δημοσιογράφος Max Kaiser. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Max Kaiser ήταν από τους πρώτους που είχαν διαφωνήσει δημοσίως και διεθνώς με το Μνημόνιο και τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Πρώτος αυτός, σε τηλεοπτικές εμφανίσεις του στο εξωτερικό, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στον.... ελληνικό λαό -ένα χρόνο πριν- μιλώντας για εθνική προδοσία και ξεπούλημα της Ελλάδας.

Ο Max Kaiser έγινε γνωστός στη χώρα μας μέσω του διαδικτύου, αφού από τα ελληνικά κανάλια είναι κομμένος. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, ο Max Kaiser βρήκε τηλεοπτικό ελληνικό βήμα στο KONTRA channel και για μια ακόμη φορά τα έχωσε κανονικά! Απολαύστε τον…Δείτε αμέσως παρακάτω, για να φρεσκάρουμε λίγο τις μνήμες, τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Max Kaiser σε ξένο κανάλι, τον Μάρτιο του 2010, και ήταν αυτή που τον έκανε πασίγνωστο στη χώρα μας:

Από τότε μέχρι και σήμερα όχι μόνο επιβεβαιώθηκε σε ό,τι είπε, αλλά έγινε και ένας από τους πρωτεργάτες του ελληνικού αντιμνημονιακού αγώνα…

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.