Σάββατο 9 Απριλίου 2011

"ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ" ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ:ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΜΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Η ιστορία της αντίστασης του ελληνικού λαού, κατά των κάθε λογής κατοχών, δυναστών και πολιτικών εξαπατήσεων, άρχισε να ξαναγράφεται την Κυριακή 3 Απριλίου, στην ιστορική πόλη της Πελοποννήσου το Αίγιο, στον τόπο που γέννησε τον πρωτεργάτη της επανάστασης του ’21, τον Ανδρέα Λόντο.

Σε μια ατμόσφαιρα ήρεμης αποφασιστικότητας, 63 στελέχη και μέλη του..... Πυρήνα του Πατριωτικού Μετώπου Αιγίου, αποφάσισαν να προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες σε κάλεσμα όλου του λαού της Αιγιάλειας σε δημοψήφισμα, με μοναδικό ερώτημα, την συνέχιση ή μη της πληρωμής των λογαριασμών των ΔΕΚΟ και των υποχρεώσεων του, στην εφορία Αιγίου.

Η απόφαση πάρθηκε με πλήρη ομοφωνία, αποτελώντας έτσι την πρώτη και ιστορική απόφαση σαφούς, κάθετης και καθολικής αντίστασης του ελληνικού λαού κατά των νεοταξιτών και της κατοχικής συμμαχίας που κυβερνά τον τόπο, από μια ολόκληρη κοινωνία, χωρίς κομματικές και συντεχνιακές σημαίες.

Για μια ακόμη φορά, ο λαός της ιστορικής αυτής περιοχής της Πελοποννήσου, δείχνει τον δρόμο της αντίστασης αλλά και της δημοκρατίας, σε ολάκερο τον ελληνικό λαό. Ας διδαχθούμε από τους Αιγιώτες, στηρίζοντας την απόφασή τους, χωρίς ιδεοληψίες και –ισμούς και ας σταθούμε δίπλα τους, στον δρόμο που επέλεξαν.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, ήταν, είναι και θα συνεχίσει να δηλώνει παρόν, στην επιλογή τους. Με κεντρικό σύνθημα, «ούτε αριστερά, ούτε δεξιά: Πατριωτικά» και κεντρικό στόχο, την επιστροφή στην Ελλάδα της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας.

Ζήτω η Ελλάδα και κάθε τι μοναχικό στον κόσμο αυτό. Η Ελλάδα που ελπίζει, η Ελλάδα που επιμένει, η Ελλάδα που αντιστέκεται. Λαέ του Αιγίου, δείξε μας τον δρόμο.
ΠΗΓΗ.

Εννοείται πως επικροτούμε και επιδοκιμάζουμε αυτή την προσπάθεια των κατοίκων του Αιγίου!

Κι επειδή τα νεοφιλελεύθερα σιχάματα θα μιλήσουν για "ανυπακοή στους νόμους" κλπ,τους απαντάμε πως ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΙΟ,ΟΤΑΝ Η "ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ" ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΑΠΛΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ 180 ΨΗΦΩΝ!
Αν κάποιοι λοιπόν καταπατούν βάναυσα τους νόμους,εκείνοι είναι ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΓΝΟΙ,ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΕΝ ΛΕΥΚΩ (!!!) ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΕΣ...ΥΠΕΡΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!

Και για του λόγου το αληθές,διαβάζουμε στο Άρθρο 1,Παράγραφος 4 του επαίσχυντου νόμου,που ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ:
"Παρέχεται στον Υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας,συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού,διμερή ή πολυμερή,με την Ευρωπαική Επιτροπή,τα κράτη-μέλη της ζώνης του Ευρώ,το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα,προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της προηγούμενης παραγράφου.Τα μνημόνια,οι συμφωνίες και οι συμβάσεις του προηγούμενου εδαφίου,εισάγονται στη Βουλή για κύρωση".

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.