Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Φοβήθηκε να πάει στο Κιλκίς ο Λοβέρδος και πήγε στη Γουμένισα!

Το…καλωσόρισμα που είχαν ετοιμάσει οι γιατροί, εργαζόμενοι και πολίτες του Κιλκίς ανάγκασαν τον Ανδρέα Λοβέρδο… να ματαιώσει την επίσκεψη του χθες το απόγευμα στο Κιλκίς και παίζοντας κρυφτούλι με τους συνδικαλιστές που διαμαρτύρονταν έξω από το νοσοκομείο του Κιλκίς και έξω από το κλειστό γυμναστήριο όπου επρόκειτο να πάει, εκείνος για να τους αποφύγει επισκέφθηκε το άλλο νοσοκομείο του νομού, αυτό της Γουμένισσας. Ο υπουργός Υγείας, σύμφωνα με τον .....
αρχικό σχεδιασμό θα συμμετείχε σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ. Ο φόβος λοιπόν επανάληψης των αποδοκιμασιών και του γιουχαρίσματος, όπως έγινε στην Αθήνα, ήταν αυτό που βάρυνε στην απόφασή του να ματαιώσει την επίσκεψή ο Α. Λοβέρδος…. Οι γιατροί σε ανακοίνωσή τους, μεταξύ άλλων τονίζουν: «ενώ μπαίνουν λουκέτα στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας και στο δικό μας, καλά θα κάνει ο κ. Λοβέρδος, αντί να διαιτητεύει σε αθλητικές συναντήσεις, να βγάλει κίτρινη κάρτα στον εαυτό του και τους συναδέλφους του και κόκκινη στους απεσταλμένους του Δ.Ν.Τ. της Ε.Κ.Τ. και της Ε.Ε. των τραπεζιτών και των λοιπών όρνεων, που θέλουν να κατασπαράξουν ό,τι υπάρχει ακόμα όρθιο στη χώρα μας. Ακόμα καλύτερα θα κάνουν να δραπετεύσουν όλοι μαζί, όσο ο λαός ακόμα τους το επιτρέπει. Πάντως εδώ είναι ανεπιθύμητοι!».

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.