Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Χανιά : Κατάληψη Των Δικαστηρίων...

Κατάληψη πραγματοποίησαν σήμερα οι Δικηγόροι των Χανίων μετά την απόφαση της κυβέρνησης για την έναρξη της λειτουργίας του Εφετείου Ηρακλείου από το νέο Δικαστικό έτος.
Σύσσωμη η Δικηγορική Κοινότητα Χανίων πραγματοποίησε ξαφνικά σήμερα το πρωί κατάληψη του Δικαστικού και Νομαρχιακού Μεγάρου στα Χανιά και δεν επέτρεψαν να εισέλθουν στα γραφεία τους οι Δικαστές, οι Εισαγγελείς και Δικαστικοί και Νομαρχιακοί (περιφερειακοί πλέων) υπάλληλοι.

Μετά από 3 μήνες σχεδόν αποχής από τις έδρες των Δικαστηρίων του Νομού Χανίων οι τοπικοί Δικηγόροι θέλησαν σήμερα να δείξουν και με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους στην ίδρυση του νέου Εφετείου στο Ηράκλειο.
Η κατάληψη κράτησε καθ' όλη τη διάρκεια του ωραρίου εργασίας με αποτέλεσμα να ματαιωθούν οι προγραμματισμένες δίκες που υπήρχαν για σήμερα στο Πρωτοδικείο και Εφετείο Χανίων.

Οι Δικηγόροι των Χανίων δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και την αντίδρασή τους απέναντι στις αποφάσεις του Υπουργείου και της κυβέρνησης...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.