Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Η…ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ (πλευράς)

Γράφει ο Μάκης Δεληπέτρος

Ήταν πριν πέντε-έξι χρόνια όταν ήμουν ακόμη δημοσιογράφος, μια πολύ κρύα ανοιξιάτικη μέρα στην Γλυφάδα και καθόμασταν έξω, με μια «πηγή» μου που τώρα ανήκει στον ανώτατο διεθνή οργανισμό. Είχα να καπνίσω τόσα τσιγάρα μαζεμένα από εκείνο τον παράξενο Δεκέμβρη του 2002 που όλοι μας κάναμε αναγκαστική εκπαίδευση στη… σιωπή.

«…έρχεται η μεγάλη αναπόφευκτη σύγκρουση-μου είπε- που θα αναμετρηθούν οι «Δημοκρατίες»(τα εισαγωγικά δικά μου στον όρο) με τις Ηγεμονίες, αραβικού και μετασοβιετικού τύπου…»

Δεν πίστεψα όσο έπρεπε σε αυτήν την πληροφορία, χαμένη σε αποκαίδια επιθέσεων παραεξουσιαστών, δυστυχήματα, ελικόπτερα που έπεφταν και ειδήσεις που λίγοι έδιναν σημασία, για μια μεγάλη οικονομική Κρίση που θα ερχόταν… ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ,ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ…

Σήμερα αν πιστέψει κανείς τα Μ. Μ.Ε(;) γίναμε φίλοι με το Ισραήλ λόγω… γεωτρήσεων! Δεν γράφει κανείς για το πώς «τα χαλάσαμε» με την Συρία, κάποτε φίλη, όπως και με το Ιράν. Ούτε καν πληροφορήθηκαν οι Ελληνες τηλεθεατές-αναγνώστες(;) για την συγκρότηση Μουσουλμανικού Άξονα, από την κοντινή μας Τουρκία έως την Κίνα των Ουιγούρων, όπου ο Παντουρανισμός θα συναντήσει τον Παντευτονισμό ξανά, στα όρια του «Άριου» Ιράν.

· Δεν λέει επίσης κανείς τι δημιούργησε άξονα Τουρκίας, Ιράν, Συρίας, Χεζμπολάχ, Χαμάς και τι κρύβεται από πίσω. Ποια δύναμη μεγαλύτερη και ισχυρότερη λ.χ. από τη Σαουδική Αραβία, μια δύναμη που πάντα θεωρούσε ότι η «καθαρότητα» των Μουσουλμάνων είναι ο σταθερότερος σύμμαχος απέναντι στην «Ιουδαιο-Χριστιανική» Ευρώπη.

· Δεν λέει κανείς γιατί η Τουρκία επέλεξε να κτυπήσει τότε στα νομικώς καθαρά Ίμια που ασφαλίζει η Συμφωνία των 52 σημείων( για την Παραχώρηση τους στην Ελλάδα από την Ιταλία), αντί εκεί που πάντα επιδιώκει, στο Βόρειο Ανατολικό Αιγαίο.

· Δεν λέει κανείς τα πραγματικά πάγια σχέδια της Άγκυρας για την Ζουράφα και μετά τους Καλόγερους, τις βραχονησίδες που εν κρυπτώ – ακόμη-πραγματικά απειλεί με ειδική στρατιωτική επιχείρηση αποκλεισμού-και όχι μόνον.

· Δεν λέει κανείς ποιος έχει στείλει στρατιωτικούς συμβούλους στο Ιράν, ποιος προμήθευε με πληροφορίες για θέματα εξαιρετικής σημασίας παλαιότερα το Ιράκ, ποιος πέρα από τις κοινές ασκήσεις Τούρκων και Κινέζων, βρίσκεται πίσω από τις χώρες που αλλάζουν κάθε μέρα όνομα στις ειδήσεις, από την Λιβύη έως την Ουκρανία έως την Συρία και την Τρίτη της «Τελωνειακής» Νεοτουρκικής Κοινοπολιτείας, την Ιορδανία.

· Δεν λέει κανείς τίποτε για τις αλλαγές στάσης στο θέμα του Σκοπιανού, του Ψευδοκράτους κ.λ.π., από την τόσο φίλη κάποτε Συρία, την Λιβύη, το Πακιστάν που επιβιώνει χάρις στην λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα αλλά και τους αγαπημένους μας, ποικίλους, Κούρδους…

· Κανείς δεν λέει ότι οι Μουσουλμανικές «εξεγέρσεις» δεν είναι αναγκαστικό να σταματούν στις… Αραβικές χώρες.

· Και τέλος(για την ώρα) κανείς δεν λέει ότι οι Ελληνικής υπηκοότητας δημοσιογράφοι που ήταν π.χ. υπέρ του Σχεδίου Ανάν ήταν και υπέρ του «συνετού» Ερντογάν, που πλέον δύσκολα ελέγχει τον δρόμο χωρίς επιστροφή της «Δημοκρατίας» του προς τον Ισλαμικό Φονταμενταλισμό.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ, ΦΥΣΙΚΑ «ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ»…

Ο Εισαγγελέας Γκάρισον λέγοντας την αλήθεια, με την φράση του «… έχω μια θεωρία ότι υπάρχει συνωμοσία πίσω από την δολοφονία Κέννεντυ…» έδωσε, άθελα του, σε ένα σωρό φημισμένους βλάκες αλλά κυρίως στους τεχνικούς του σκοταδισμού μέσω διάδοσης πληροφοριών χωρίς νόημα, ένα όρο για να αμφισβητούν την αλήθεια..

Αφού το θέλουν λοιπόν ας τους κάνουμε την χάρη, παραθέτοντας ένα απόσπασμα από το Βιβλίο του Πιερ-Αντρέ Ταγκυέφ «ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ»(Εσωτερισμός, εξτρεμισμός), εκδόσεις ΠΟΛΙΣ. Το βιβλίο άμα περιμένει να… κτυπήσει έτσι την «Συνωμοσιολογία» θα περάσει στην Ιστορία μαζί με την ΑΥΓΗ της 21ης Απριλίου 1967 που εξηγούσε … γιατί δεν θα γίνει πραξικόπημα!

Ο κακός, τρελός Myron Faganέλεγε λοιπόν ότι θα έρθει σύντομα η εποχή που τις χώρες θα ελέγχουν»…ομάδες βιτρίνας που θα εισχωρούν σε όλα τα επίπεδα των εθνικών υποθέσεων…»! Προφανώς για αυτό στο χωριό μου σέβονται τους τρελούς, γιατί λένε αυτά που οι άλλοι δεν τολμούν να πουν.

Όμως «ο τρελός» συνεχίζει και αφού εξηγεί ότι ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος έγινε για νακτυπηθεί ο
Τσάρος λόγω της στάσης του στο Συνέδριο της Βιέννης, συνεχίζει:

«…ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος έπρεπε να υποκινηθεί βασισμένος στην αντίθεση φασισμού και πολιτικού σιωνισμού. Κατά την διάρκεια αυτού του πολέμου, ο διεθνής κομμουνισμός θα έπρεπε να επεκταθεί ώστε να αποκτήσει ίση εξουσία με τις Χριστιανικές χώρες. Αφού γινόταν αυτό, ο διεθνής κομμουνισμός θα έπρεπε να αναχαιτισθεί και να μη σηκώσει πια κεφάλι μέχρι τη μέρα του τελικού κοινωνικού κατακλυσμού.

«Ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος έπρεπε να στηριχθεί στην αντίθεση ανάμεσα στους; Σιωνιστές(οπαδούς του Κράτους του Ισραήλ) και τον μουσουλμανικό κόσμο. Αυτός ο πόλεμος θα κατευθυνόταν με τρόπο ώστε το Ισλάμ και το Ισραήλ να αλληλοκαταστραφούν, ενώ τα υπόλοιπα έθνη του πλανήτη, διαιρεμένα ως προς το θέμα αυτό, θα αναγκάζονταν επίσης να εμπλακούν στις συγκρούσεις…»

Το Σοκ του Μέλλοντος, θα προσέθετε ο Αμερικανός συγγραφέας & μελλοντολόγος Alvin Toffler, είναι το συντριπτικό άγχος και ο αποπροσανατολισμός που προκαλούνται σε άτομα που υποβάλλονται σε πολύ μεγάλες αλλαγές, μέσα σε πολύ λίγο χρόνο. Ειδικά θα προσθέταμε, όταν αυτά επισυμβαίνουν σε κοινωνίες που θα βρίσκονται σε θέση να εκχωρούν κρατική κυριαρχία, εθνικό πλούτο και προσωπική αξιοπρέπεια των πολιτών τους, λόγω μιας «Οικονομικής Κρίσης» με χαρακτηριστικά «μετακαταστροφικής» τηλε-περιπέτειας…

ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ: Για αυτό αγαπάω τους «διαταραγμένους». Γιατί τους «κρυφακούω». Επειδή όπως έλεγε ο Αμερικανός θεατρικός συγγραφέας Thornton Wilder (1897-1975), «… δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κρυφακούς για να καταλάβεις ότι ο κόσμος έξω από το κεφάλι σου είναι διαφορετικός από τον κόσμο μέσα στο κεφάλι σου».

Κουίζ: Ποιοι είναι οι τρεις, κορυφαίοι και μη, πολιτικοί που δηλώνουν σε κάθε ιδιωτική τους συζήτηση ότι σύντομα θα «έχουμε δικτατορία»;


ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.