Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Ο Παπαδημητρίου ανακάλυψε τον "προδότη πρωθυπουργό"!

Είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ: «Ποιος προδότης πρωθυπουργός θα οδηγήσει τη χώρα σε πτώχευση;».

Ως «πτώχευση» εννοεί την επαναδιαπραγμάτευση (ή αναδιαπραγμάτευση) του χρέους, από την οποία θα χάσουν οι τράπεζες και οι τοκογλύφοι και θα γλιτώσει ο λαός από τα βαμπίρ που του πίνουν το αίμα. Μάλιστα, ο ίδιος Μπάμπης, δεν δίστασε να μας υπενθυμίσει ότι πρέπει να πουλήσουμε τη δημόσια περιουσία για να μην… «πτωχεύσουμε», δηλαδή να μην πτωχεύσουν οι τράπεζες και οι τοκογλύφοι!

Ρε Παπαδημητρίου, αφού την πήγες εκεί τη συζήτηση, να σε ρωτήσουμε στη γλώσσα που καταλαβαίνεις: Ποιοι είναι οι προδότες δημοσιογράφοι που θέλουν να ξεπουλήσουμε την πατρίδα μας στους ξένους, πιέζουν με μανία να συνεχίσει να κάνει θυσίες μόνο ο ελληνικός λαός, ουρλιάζουν να εφαρμοστεί πιστά το μνημόνιο και υπερασπίζονται τη σάπια ντόπια και ξένη ολιγαρχία; Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι έμμισθοι τελάληδες του δωσιλογισμού; Έχεις να μας δώσεις καμιά απάντηση; Και μετά μιλάμε για προδότες πολιτικούς και προδοτικές πολιτικές όσο θες…

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.