Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ, ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ Ο 77ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΟΡΚ

ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

Δύο τινά συμβαίνουν.

Προφανώς στο μικτό ορκωτό δικαστήριο που έγινε η δίκη του παππού είχαν καλέσει Αλβανούς να βγάλουν απόφαση μαζί με τους Δικαστές.

Οι Δικαστές πρέπει να ήταν τίποτα τσουτσέκια γυναικάκια που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Κλασική περίπτωση. Ούτε καν ελαφρυντικά δεν του αναγνώρισαν τα τσουτσέκια... Μιλάμε για αίσχος πραγματικό της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Φυσικά ο παππούς δεν θα πάει φυλακή γιατί μετά τα 75 κανείς δεν φυλακίζεται και με αίτηση αποφυλάκισης θα βγει μετά από λίγες μέρες και σίγουρα με την Έφεση του που κατέθεσε θα αθωωθεί γιατί ακόμα τα τσουτσέκια δεν έχουν φτάσει στα Εφετεία σε μεγάλους αριθμούς και εκεί είναι πιο σοβαροί οι Δικαστές.

Σε κάθε περίπτωση όμως έχω να πω μόνο αυτό:


Όποιον πετύχω μέσα στο σπίτι μου ακάλεστο, θα τον κάνω φέτες και θα γαμήσω μετά την κάθε φέτα του και ας μου το απαγορεύει το γελοίο ποινικό δίκαιο αυτού του πολυπολιτισμικού και θολοπροοδευτικού μπουρδελοκράτους. Έτσι να κάνετε και εσείς σε ανάλογη περίπτωση και μη φοβάστε τίποτα. Κανείς νόμος και κανείς μαλάκας δεν μπορεί να παίζει με τη ζωή μας ούτε θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια όταν μπουκάρουν ανθρωποειδή στο σπίτι μας.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.