Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

O Δήμος Μακεδονίδος εδώ και 2 εβδομάδες χωρίς τηλεοπτικό σήμα.....

Από αναγνώστη

Παρακαλώ εάν θέλετε να το δημοσιεύσετε

Ο Δήμος Μακεδονίδος που πρόσφατα με τον Καλλικράτη εντάχθηκε στον Δήμο Βέροιας, αριθμεί 3000 άτομα. Ριζώματα, Σφηκιά, Πολυδένδρι και Δάσκιο

Εδώ και 2 εβδομάδες έχουν κλαπεί οι αναμεταδότες των τηλεοπτικών σημάτων, που βρίσκονταν στην περιοχή Καστανιά. Η αξία τους ανέρχεται περίπου στα 40000 ευρώ. Είναι η 3 φορά στα 7 τελευταία χρόνια που τα κλέβουν (θα περίμενε κανείς μετά την πρώτη φορά να είχανε πάρει μέτρα να μην ξαναγίνει αλλά....που μυαλό!)

3000 άτομα είμαστε χωρίς τηλεόραση τόσο καιρό. θυμάμαι την Δήμαρχο της Βέροιας κατά την προεκλογική περίοδο και όταν επισκέφτηκε τον Δήμο Μακεδονίδος να μιλάει για "πανέμορφα χωριά", να λέει ότι "τους γνωρίζει όλους εδώ και είναι όλοι καλοί φίλοι" να δέχεται προσκλήσεις από ντόπιους παράγοντες για γεύματα και χαρές και να τονίζει την ανάγκη για ποιότητα ζωής και σε κάθε της βήμα να τονίζει πόσο πολύ θα βοηθήσει τα χωριά. Η Δήμαρχος της Βέροιας βγήκε πρώτη στον Δήμο μας με τις περισσότερες ψήφους !!!

Και το ευχαριστώ της ? ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΥΣΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!

Μάλλον για την Δήμαρχο της Βέροιας ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. Εάν γινότανε κάτι παρόμοιο στο Μακροχώρι ή στην Βέροια τι θα έκανε? όλοι εδώ στα χωριά είμαστε έξω φρενών με την Δήμαρχο και το επιτελείο της!!! Να το γνωρίζουν αυτό! Μετράμε 2 εβδομάδες αλλά πλέον είμαι σίγουρος ότι θα πάρει μήνες η δουλειά.


ΥΓ: Γνωρίζω ότι έχει γίνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την διάρρηξη και την κλοπή. Γνωρίζω ότι ο Αντιδήμαρχος που πήγε στην Αστυνομία να καταθέσει την μήνυση "ίδρωνε" όταν σκεφτόταν πόσο θα κοστίσουν οι καινούργιοι αναμεταδότες. Και τώρα 2 ημέρες κυκλοφορεί η φήμη στα χωρία μας, ότι μπορεί να έχει γίνει κατάχρηση πόρων αξίας χιλιάδων ευρώ..... από τοπικό παράγοντα. Κάθε μήνα ο Δήμος πληρώνει παροχή υπηρεσιών προς τα κανάλια για το σήμα που παρέχουν!


Σας ευχαριστώ,

Αναγνώστης από τα Πιέρια

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.