Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

H κάρτα του πολίτη είναι η κορυφή του παγόβουνου..

Καταρχήν να πούμε ότι είμαστε εναντίον της κάρτας του πολίτη. Όχι για το "666" που ακούγεται αλλά για άλλους λόγους.Αυτό που μας κάνει εντύπωση όμως είναι ...
όταν ακούμε ότι "η κάρτα του πολίτη" είναι το τέλειο ηλεκτρονικό φακέλωμα. Ναι εν μέρη είναι αλλά σκεφτείτε τούτο. Είμαστε όλοι μας φακελωμένοι εδώ και 12 χρόνια. Και όλα γίνονται με μια πολύ απλή και εύχρηστη συσκευή η οποία ονομάζεται κινητό τηλέφωνο. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ανθρώπους που ενώ διαμαρτύρονται για την κάρτα δεν σκέφτονται καν το κινητό τηλέφωνο.

Με το κινητό κάποιος γνωρίζει...

1. Το όνομα σου
2.Την διεύθυνση σου
3.Το ΑΦΜ σου
4.Αριθμό ταυτότητας
5.Αριθμό διαβατηρίου
6. Οικογενειακή κατάσταση
7.Κατάσταση εισοδήματος
8.Επάγγελμα

Και όλα τα καινούργια κινητά τα λεγόμενα smartphones όπως IPHONE έχουν εφαρμογές οι οποίες υποκλέψουν προσωπικά δεδομένα χωρίς να το γνωρίζει ο κάτοχος, τα οποία δεδομένα στέλνονται προς "άγνωστο παραλήπτη".

Μέσω κινητού καταγράφονται όλες οι κινήσεις σου και δημιουργείται μία γενική εικόνα των συνηθειών σου. Και το καλύτερο? Με την κατάλληλη συσκευή ο οποιοσδήποτε μπορεί να υποκλέψει συνομιλίες σου αλλά και να ακούσει συζητήσεις σου ενώ το κινητό σου είναι κλειστό. Ναι καλά διαβάσατε! ΕΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙ ΛΕΤΕ Ή ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΖΙ.

Ο μοναδικός τρόπος για να είναι ασφαλή τα κινητά από τον Μεγάλο Αδερφό είναι να βγάλετε την μπαταρία!

Και όλα αυτά γίνονται τα τελευταία 12 χρόνια! Τώρα με την κάρτα του πολίτη και μόνο ανακαλύψαμε τα προσωπικά στοιχεία και 666 ?

Ξαναλέμε είμαστε εναντίον της κάρτας του πολίτη γιατί ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ θα είναι η αρχή για χειρότερα.

Δείτε και αυτό το βίντεο (συγγνώμη δεν μπορέσαμε να τα βρούμε με υπότιτλους)






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.