Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

Για το e-mail της χρεωκοπίας: Ρε άι σιχτίρ !

Δεν παίζονται αυτοί οι Πασόκοι, ρε παιδί μου.
Όλο το ιντερνετ ξέρει, με στοιχεία, ότι "το e-mail της χρεωκοπίας" πρωτοδημοσιεύθηκε στο portal zougla και όχι σε blog !
Όμως η ελεγχόμενη από το ΠΑΣΟΚ "ενημέρωση", παραποιεί την πραγματικότητα με χυδαίο τρόπο, μιλώντας για "τρία μπλογκς", για "μπλόγκερ από την επαρχία" για "ιντερνετ καφέ" κι άλλα παραμύθια. Για να κερδίσει πολιτικούς πόντους, το ΠΑΣΟΚ... έβαλε το μπλογκ press-gr (να θυμήσουμε ότι η δεσποινίς Καψαμπέλη, προσελήφθη από το ΠΑΣΟΚ σε γραφείο τύπου Υπουργείου, όπως αποκαλύψαμε), να γράψει ένα άρθρο, με δήθεν πληροφορίες ότι το e-mail το έστειλαν "κύκλοι της Ν.Δ.". Πράγμα, βεβαίως για όποιον έχει στοιχειώδη νοημοσύνη, απολύτως μυθώδες, αφού, δεν πρόκειται για e-mail, όπως επίμονα διαχέουν, κρύβοντας την αλήθεια, αλλά για άρθρο της zougla !

Στη συνέχεια, ο Καρχιμάκης, σε μια εξευτελιστική για τον ίδιο ενέργεια, επέρριψε ευθύνες στη ΝΔ, χρησιμοποιώντας ως απόδειξη ευθύνης της Ν.Δ. το δημοσίευμα του press-gr !!!!!!!!!!!!
Μάλιστα, το press-gr, άφησε για μέρες ψηλά το σχετικό παραμύθι, σε συνεννόηση βεβαίως με το ΠΑΣΟΚ. Ρε είναι δυνατόν να νομίζετε ότι οι Έλληνες είναι τόσο μαλάκες; Τη νοημοσύνη των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ υποτιμάτε. Τόσο χαϊβάνια νομίζετε ότι είναι οι οπαδοί σας ;

Εξαιρούν λοιπόν από την κουβέντα και κανείς δεν αναφέρεται στην αλήθεια που ξέρει όλο το διαδίκτυο: ότι e-mail ξεκίνησε από τη zougla.
Αυτή είναι η δυσάρεστη για τους παλιοκομματικούς προπαγανδιστές αλήθεια, οπότε όλος ο καβγάς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι αστείος.
Η δε προπαγάνδα του Καρχιμάκη, ό,τι πιό γελοίο έχουμε δεί τα τελευταία χρόνια.
Απόδειξη;
Αφού πρωτο-δημοσιεύθηκε σε μπλογκ όπως λένε ας μας πούνε σε ποιό μπλογκ πρωτοδημοσιεύθηκε!

Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Δεν το λένε, επειδή ξέρουν ότι αν πούνε "στο Χ blog", οι χρήστες θα κάνουν μια αναδρομή στο web archive ή στην cache της google και θα δουν το παραμύθι.

Αλλά, από τη μιά η ημιμάθεια των δημοσιογράφων, που δεν κάνουν την κρίσιμη ερώτηση "σε ποιό μπλογκ ρε πρωτοδημοσιεύθηκε;" κι από την άλλη, αυτός ο φθηνός γκεμπελισμός του Καρχιμάκη, υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και μας φτύνουν κατάμουτρα.

Ξαναρωτάμε για κάθε νοήμονα άνθρωπο:
Όλο το ιντερνετ βοά -επειδή παρουσιάστηκαν στοιχεία- ότι το e-mail ξεκίνησε από τη zougla. Γιατί το κρύβετε; Γιατί δεν λέτε από ποιό blog ξεκίνησε για να το τσεκάρουμε κι εμείς;

Μήπως αν ξαναπούμε για χιλιοστή φορά, ότι το e-mail πρωτοδημοσιέυθηκε στη zougla του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, θα το κατανοήσεις δημοσιογράφε;
Να το ξαναπούμε:
Το "e-mail της χρεωκοπίας", πρωτοδημοσιέυθηκε στο site zougla.
Να το ξαναπούμε ακόμη μιά, μπας και το εμπεδώσεις;
Το "e-mail της χρεωκοπίας", πρωτοδημοσιέυθηκε στο site zougla. Από κεί το πήραν, όσοι χαζομπλόγκερς το πήραν.

http://taxalia.blogspot.com/2011/03/e-mail_15.html
http://dakepekoz.blogspot.com/2011/03/e-mail.html

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.