Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Κάτω τα χέρια απο τα σχολεία μας

Η Βόρεια Πιερία έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Υπουργό Παιδείας: Κάτω τα χέρια από τα σχολεία μας... Μεγαλειώδης συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Μαρτίου στην Κεντρική πλατεία Κολινδρού. Οι κάτοικοι του Κολινδρού και του Καλλικρατικού Δήμου έστειλαν
βροντερό μήνυμα διαμαρτυρίας και αντίστασης μπρος στην πρόθεση του Υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει στην κατάργηση του Λυκείου Κολινδρού.
Στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού κ. Ευάγγελος Πολύζος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων και πλήθος κόσμου. Ο Δήμαρχος στον λόγο του τόνισε την ανάγκη αποκατάστασης της αδικίας τόσο για το Λύκειο Κολινδρού όσο και για τα αλλά σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που το Υπουργείο προτίθεται να κλείσει στον Δήμο.
Οι μαθητές του Λυκείου Κολινδρού συνεχίζουν να απέχουν από τα μαθήματα και θα συνεχίσουν μέχρι να δοθεί από το Υπουργείο Παιδείας γραπτή απάντηση για αποκατάσταση της αδικίας για το Λύκειο.


http://pierikosborras.blogspot.com/

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.