Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ...ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Μόλις το ανακοίνωσε η Νταλάρα στο δελτίο της ΝΕΤ. Συνολικά δίνεται στους λαθρομετανάστες της Υπατίας ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ διαμονής. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε !! Υπέκυψαν σε ωμό εκβιασμό και ξεφτίλισαν όλοι την χώρα! Να δούμε τώρα πόσοι ακόμα θα περάσουν τα σκαλοπάτια της "νομιμοποίησης" !!! ΠΑΣΟΚ FOR EVER!! ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!!


Απο NEWSIT

Σταμάτησαν την απεργία πείνας, που διένυε σήμερα την 44η μέρα της, οι μετανάστες του μεγάρου Υπατία, καθώς αποφάσισαν να αποδεχθούν τις κυβερνητικές προτάσεις, οι οποίες τους διατυπώθηκαν σήμερα στη συνάντηση των εκπροσώπων τους με τους υπουργούς Εσωτερικών, Ι. Ραγκούση, Υγείας, Αν. Λοβέρδο και την υφυπουργό Εργασίας, Άν. Νταλάρα.

Δηλαδή 8 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα αντι για 12 που προβλέπονται για νομιμοποίηση, δυνατότητα μετακίνησης στις χώρες προέλευσης τους με βάση το καθεστώς ανοχής, καθώς και τη δυνατότητα να παραταθεί επ’ αόριστον το καθεστώς της εξάμηνης ανοχής, έως ότου συμπληρώσουν τα χρόνια (και τις προϋποθέσεις) που απαιτούνται για τη νομιμοποίησή τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.