Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Νταλάρα στηρίζει την σωματική και πνευματική καλλιέργεια και μοιράζει λεφτά....και πάλι!

Πριν λίγες ημέρες φέραμε στην δημοσιότητα έγγραφο (εδώ) το οποίο υπογράφει η υφυπουργός κ. Νταλάρα και μοιράζει 65,000 ευρώ για την "σωματική και πνευματική καλλιέργεια" των υπαλλήλων στο υπουργείο εργασίας. Σήμερα βρήκαμε ακόμη μία υπουργική απόφαση την οποία υπέγραψε και πάλι η κ.Νταλάρα πριν 3 εβδομάδες..
και κυριολεκτικά μοιράζει 125,000 (!!!!!) ευρώ και πάλι για την "σωματική και πνευματική καλλιέργεια" του Προσωπικού Εργατικής Εστίας αυτήν την φορά!!

Έχουν χάσει τα λογικά τους εκεί κάτω? Έχουνε κόψει μισθούς και συντάξεις από νέους ανθρώπους και γεροντάκια που δεν έχουν τα βασικά πλέον και μοιράζουν στο σύνολο σε ένα μήνα σχεδόν 200,000 ευρώ γιατί? Τι είδους καλλιέργεια είναι αυτή που πρέπει να μας κοστίζει σχεδόν 200,000 εμάς τους φορολογούμενους? Έχει βρει χρυσές λίρες η κ Νταλάρα και δεν μας το λέει? Δείτε τα έγγραφα..







Μήπως την πήρε ο ύπνος πάνω στο γραφείο της (όπως τότε στην τηλεοπτική εκπομπή) και υπνοβατεί και τα υπογράφει στον ύπνο της? Δεν εξηγείται αλλιώς...δεν έχει καταλάβει ότι "λεφτά δεν υπάρχουν?" ΕΤΣΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προσέξτε ότι απόφαση υπογράφηκε στης 25/02/2011 ΑΛΛΑ έχει να κάνει με ποσά που ήδη έχουν δαπανηθεί το 2010! Δηλαδή η απόφαση για δαπάνη πάρθηκε αφού δαπανήθηκαν τα ποσά??

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.