Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

Λεφτά υπάρχουν... για να βομβαρδίζουμε την Λιβύη!!! Στα όπλα ο ελληνικός στρατός

Με εντολή του υπουργού Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου από τις 7 το πρωί στη βάση της Σούδας θα πρέπει να βρίσκεται όλο το προσωπικό καθώς ανακαλούνται όλες οι άδεις και οι έξοδοι.
Η χώρα μας θα μετέχει στις επιχειρήσεις με 4 αεροσκάφη- για αναχαιτίσεις και όχι για βομβαρδισμό- , με δύο φρεγάτες, με ελικόπτερα διάσωσης και έρευνας .Η βοήθεια που παρέχουμε φεσώνει εμάς του Έλληνες φορολογούμενους 1,000,000 ευρώ την ημέρα!!!

Σε ενεργοποίηση τίθενται και τα δύο ραντάρ της Μεσογείου. Η Ελλάδα, σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργείο, "μιλάει" με το ΝΑΤΟ για ενδεχόμενη επέμβαση στη Λιβύη και αναμένονται εντολές για όποια ανάμειξη στρατιωτική ανάμειξη της χώρας μας.
Παράλληλα, πυρηνικό υποβρύχιο των ΗΠΑ αναμένουν στην Σούδα εντός των προσεχών ημερών, ενώ ήδη έχουν καταφθάσει Αμερικανικές και Γαλλικές δυνάμεις μαζί με τους τεχνικούς τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι Αμερικανοί ετοιμάζονται να χτυπήσουν με πυραύλους... Τόμαχοκ. Δύσκολα η αντιαεροπορική άμυνα των Λίβυων δύσκολα θα μπορέσει να τους αναχαιτίσει...

newpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.