Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ..ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΕΠΕΝΕΒΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

Πραγματικά είμαστε ενα κράτος πολύ μπουρδέλο.Καλύτερα να ήμασταν λαθρομετανάστες παρα γηγενείς με την κυβέρνηση του χουντοπασοκ.
Φυσικά στην περίπτωση της καβάλας δεν υπάρχουν αλλυλέγγυοι.Δεν υπάρχουν γιατροί 24 ώρες..Δεν υπάρχουν ασθενοφόρα του εκαβ.Γιατι?γιατι δεν είναι λαθρομετανάστες.
ο 60χρονος Λάζαρος Παπαδόπουλος και η 40χρονη σύζυγος του Φρειδερίκη Τόκα βρίσκονται σε απεργία πείνας από το πρωί (11/03). Έστησαν αντίσκηνο στην Κεντρική Πλατεία και αποφάσισαν να βρίσκονται εκεί μέχρι να βρουν δουλειά. Ο μεν σύζυγος είναι άνεργος από το 2009 ενώ η σύζυγος του από το 2006. Πριν αποφασίσουν να κατέβουν στην Πλατεία, απευθύνθηκαν στον Δήμο Καβάλας και τους βουλευτές αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Χρωστούν 7 ενοίκια κι ο σπιτονοικοκύρης τους κάνει έξωση!

Με παρέμβαση του...Εισαγγελέα έφυγε από την κεντρική πλατεία το μεσημέρι το ζευγάρι. Μάλιστα το αντίσκηνο το άφησαν στο σημείο με αποτέλεσμα να το πάρει η Δημοτική αστυνομία.

ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΕΤΣΙ ΚΑΘΙΚΙΑ?ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΡΕ!!!!!

Μετά από διάφορες περιπέτειες, παρεμβάσεις αλλά και …αποτυπώματα (που τους πήρε η Ασφάλεια) συνεχίζουν την απεργία πείνας ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και η Φρειδερίκη Τόκα. Το αντίσκηνο που είχαν για το βράδυ …κατασχέθηκε. Το ηθικό τους όμως δεν πτοείται. Συνεχίζουμε μέχρι να μας βρουν δουλειά και στους δύο, λέει ο Λάζαρος που κρατά ημερολόγιο για όσο διάστημα βρίσκεται σε αυτή τη διαμαρτυρία


ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΑΡΑΓΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ Η ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ?

eglimatikotita

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.