Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Παραλίγο να πέσει το ελικόπτερο με τη Μέρκελ...

Φτού ρε πούστη ατυχία!!!!!! Η καγκελάριος της Γερμανίας, Μέρκελ, την Τετάρτη το βράδυ γλίτωσε στο παρά πέντε που λέμε από μια πιθανή πτώση του ελικοπτέρου της. Όπως μεταδόθηκε
πριν από λίγο το ελικόπτερο που μετέφερε την καγκελάριο σε μια προεκλογική συγκέντρωση κι ενώ βρισκόταν σε ένα ύψος 1600 μέτρων, έσβησαν οι μηχανές κι άρχισε να πέφτει σαν τσουβάλι προς το έδαφος. Οι πιλότοι κατάφεραν την τελευταία στιγμή να το επαναφέρουν σε λειτουργία τις μηχανές του και υπό έλεγχο την κάθετη πτώση του λίγες εκατοντάδες μέτρα από το έδαφος κι έτσι αποφεύχθηκε μια σίγουρη καταστροφή.

ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ ΤΣΑΚΑΛΙΩΝ: Εμείς μάθαμε ότι το ελικόπτερο την γλύτωσε μαζί και η γκέισα όταν ο ΓΑΠ ως SUPERMAN που είναι πέταξε με ταχύτητα φωτός σε 10 δευτερόλεπτα, στην Γερμανία και με το δαχτυλάκι του χωρίς καν να ιδρώσει έπιασε το ελικόπτερο και το προσγείωσε ομαλά στο έδαφος και έτσι έσωσε τον έρωτά του!






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.