Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Και όμως...οι πιθανότητες να δεις ΟΥΦΟ ειναι καλύτερες... από το να δεις πολιτικό να περπατάει στον δρόμο

Και όμως οι πιθανότητες να δεις ούφο είναι κατά πολύ περισσότερες...
...από το να δεις κάποιον από τους βουλευτές του Νομού μας!

Από την στιγμή που ψηφίστηκε το μνημόνιο (1,2,3,4 και τα μελλοντικά...) και από την στιγμή που σε κάθε νομοσχέδιο που περνάει από την βουλή, όλοι οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος Νομού Ημαθίας ψηφίζουνε ΝΑΙ, δεν έχει τολμήσει κανείς του να βγει στην Βέροια και γενικά στον Νομό! Μήνες έχουμε να τους δούμε. Αλλά αυτό το φαινόμενο είναι το ίδιο σε όλη την Ελλάδα! Αισθάνονται μόνο σίγουροι όταν έχουνε 2 κλούβες ΜΑΤ να τους προστατεύουν!

Απορούμε τώρα στα κοντά, που ο ΄΄πατριώτης΄΄ πρωθυπουργός μας (τρομάρα του!!!) θα κηρύξει εκλογές, με τι μούτρα θα βγούνε ΌΛΟΙ τους να ζητήσουνε ψήφο? Με τι κότσια? Και δεν μιλάμε μόνο για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αλλά και για αυτούς της ΝΔ (ή να πούμε της Πολιτικής Άνοιξης?)! Με αυτήν την μέτρια αντιπολίτευση του, ο Σαμαράς προσπαθεί να βγει αλώβητος. Τελευταία γκάλοπ τον φέρνουνε στα ίσια με το ΠΑΣΟΚ. Αλλά το ζήτημα δεν είναι αυτό. Και αν γίνουν εκλογές ο Αντωνάκης δεν το θέλει. Και να γίνει πες κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει τίποτα να αλλάξει τα πράγματα και το ξέρει. Το ξέρουν και οι βουλευτές του και οι μελλοντικοί υποψήφιοι βουλευτές του. Και φοβούντε όλοι τους. Γιατί γνωρίζουν ότι πρέπει (εάν έχουν τα κότσια) να βγούνε στους δρόμους και να πούνε ψέμματα κατάματα στους ψηφοφόρους για να κερδισουνε όσες ψήφους μπορούν.

Αλλά κύριοι και κυρίες της επαγγελματικής πολιτικής πρέπει να γνωρίζετε πλέον ότι εμείς ο κόσμος, οι ψηφοφόροι "σας" έχουμε ξυπνήσει. Και θα χρειαστεί να πείτε πολλά περισσότερα απο 10 "θα".
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος πλέον τους έχει βαρεθεί ΟΛΟΥΣ και το πιο πιθανό, εάν δούνε κάποιον νυν βουλευτή ή ακόμη και κάποιον καινούργιο να στέκεται μπροστά τους ζητώντας την στήριξη τους, να τους πάρουν στην καλύτερη περίπτωση με τις πέτρες!!! Θα υπάρχουν βέβαια και τα κομματόσκυλα και τα κοράκια που θα τους ακολουθούν πάντα γιατί πολύ απλά έχουν συμφέρον να το κάνουν! Αλλά πλέον και αυτοί είναι λιγότεροι....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.