Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011

Για τα γέλια...Οι αλληλέγγυοι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλουν τους αλληλέγγυους του ΣΥΡΙΖΑ ότι ξεπουλήθηκαν στους ΠΑΣΟΚΟΥΣ,για το θέμα της Υπατίας.

Εμφύλιος μεταξύ των αλληλέγγυων των απεργών πείνας έχει ξεσπάσει μετά το πέρας της απεργίας και τον συμβιβασμό που έγινε ώστε οι μετανάστες να σταματήσουν την απεργία πείνας.

Μέσω διαδικτύου, κάποιοι από τους υποστηρικτές πανηγυρίζουν την νίκη και κάποιοι άλλοι καταγγέλλουν ξεπούλημα του αγώνα των μεταναστών.

Συγκεκριμένα η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας με ένα ενθουσιώδες κείμενο γράφουν: «Η απόφαση της κυβέρνησης να ικανοποιήσει μέρος των αιτημάτων των 300 μεταναστών απεργών πείνας, απέδειξε ότι ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνεται. Επίσης, έδειξε σε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες ότι η κυβέρνηση του Μνημονίου δεν είναι ανίκητη. Το άκαμπτο αγωνιστικό φρόνημα και πλατιά κοινωνική αλληλεγγύη μπορούν να φέρουν χειροπιαστά αποτελέσματα»

Μετά τη δημοσίευση του κειμένου στο blog: www.prezatv.blogspot.com ανέβηκε κείμενο που μιλούσε για ξεπούλημα.

«Το ΔΙΚΤΥΟ το οποίο υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ξεπούλησε τους αγώνες που έκαναν αυτοί οι άνθρωποι και επί 44 μέρες είχαν μείνει χωρίς φαγητό με μόνο τους αίτημα τη μαζική τους νομιμοποίηση», αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου και προσθέτει πιο κάτω πως: «η σημερινή απόφαση για την παύση της απεργίας πείνας των μεταναστών δεν είναι ούτε δικαίωση, ούτε ελπίδα για όλη την κοινωνία. Είναι το ξεπούλημα μιας ομάδας ανθρώπων, πολλοί εκ των οποίων θα απελαθούν».

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.