Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ζαγοράκης: Εγώ δεν υπάρχω πια...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης τις πρώτες πρωινές ώρες μίλησε σε περίπου 70 οπαδούς που τον περίμεναν έξω από το γήπεδο της Τούμπας, όπου τους έθεσε ζήτημα για την παραμονή του στην προεδρία της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Ο Πρόεδρος του "Δικέφαλου" του Βορρά εμφανίσθηκε έξαλλος, όχι τόσο για την ήττα και τον αποκλεισμό της ομάδας από το Κύπελλο, αλλά για τα... γεγονότα που έγιναν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης από μία μερίδα οπαδών.

«Είναι ντροπή αυτά που έγιναν σήμερα στην Τούμπα από είκοσι μ...ς! Δεν είναι δυνατόν να δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις. Γύρισε ο ΠΑΟΚ χρόνια πίσω. Τι κέρδισε η ομάδα από αυτή την κατάσταση; Εγώ δεν υπάρχω μετά το σημερινό. Όλοι μαζί δημιουργήσαμε αυτή τη συσπείρωση και το μεγάλο αριθμό εισιτηρίων. Αν θέλετε όλοι μαζί να το διαλύσουμε...»,

τόνισε ο Θοδωρής Ζαγοράκης και παραδέχτηκε:

«έγιναν λάθη στο θέμα προπονητή από την αρχή της σεζόν», αλλά υποστήριξε τους παίκτες και την προσπάθειά τους.

«Η ομάδα δεν μας έχει "πουλήσει" φέτος. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι από τον αποκλεισμό, γιατί η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη από εμάς σήμερα. Φέτος είχαμε πολλά παιχνίδια σε Ευρώπη, πρωτάθλημα και Κύπελλο και αυτό δεν μας βγήκε».

Αναφορικά με τις μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών , όπως φέρεται για τον Μουσλίμοβιτς, που έλεγε πως είχε να πληρωθεί επτά μήνες, ο Θοδωρής Ζαγοράκης τόνισε:

«Ακούω διάφορα που λένε. Θα μιλήσω σε λίγες μέρες. Ο Ζαγοράκης δεν είναι λαμόγιο και δεν θα γίνει ποτέ. Θα εξηγήσω πού πήγε μέχρι και το τελευταίο ευρώ».

Μετά από περίπου 20 λεπτά συνομιλίας με οπαδούς του ΠΑΟΚ σε ήρεμο ύφος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αποχώρησε εν μέσω χειροκροτημάτων.

Εκτός από την χθεσινοβραδινή σύσκεψη με τους συνεργάτες ο πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ θα έχει και πάλι σύσκεψη την Πέμπτη, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα η παραμονή του ή όχι στην προεδρία της ΠΑΕ είναι ανοικτή, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα πάρει εν βρασμώ ψυχής αποφάσεις και κυρίως όχι τώρα, που ακόμη παίζεται η πρόκριση στα play-offs.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε σύσκεψη με τους συνεργάτες του και το ίδιο θα γίνει και την Πέμπτη. Όλα τα ενεχόμενα για την παραμονή του ή μη στην προεδρία είναι ανοικτά, αλλά δεν πρόκειται να πάρει εν βρασμώ ψυχής αποφάσεις και κυρίως όχι τώρα, που ακόμη παίζεται η πρόκριση στα play-offs.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.