Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

ΚΤΗΝΗ ΠΑΝΤΟΥ: ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

Για δεύτερη φορά μέσα σε οκτώ μήνες, δεκάδες γάτες βρήκαν βασανιστικό θάνατο μέσα σε φρικτούς πόνους, δηλητηριασμένες από το χέρι κάποιου χωρίς ανθρώπινα συναισθήματα άγνωστου ατόμου που σκόρπισε «φόλες» κοντά στην Εύξεινο Λέσχη στην Αριδαία Πέλλας.
Οι κάτοικοι της περιοχής που βρήκαν νεκρά τα άτυχα τετράποδα στους δρόμους και μέσα στις αυλές τους, όπου είχαν καταφύγει αναζητώντας βοήθεια από ανθρώπους που τα τάιζαν και τα φρόντιζαν.

Τα νεκρά ζώα μεταφέρθηκαν στο αγροτικό κτηνιατρείο, όπου ελήφθησαν δείγματα από τα σπλάχνα τους και εστάλησαν για βιοψία, ώστε να εντοπιστεί και το είδος του δηλητηρίου που είχαν καταναλώσει. Το πόρισμα θα σταλεί στον εισαγγελέα, στον οποίο ήδη έχουν κατατεθεί δεκάδες μηνύσεις κατ’ αγνώστων.

Τον περασμένο Ιούλιο, οι κάτοικοι είχαν εντοπίσει έναν συγχωριανό τους που ήταν υπεύθυνος για μαζικές δηλητηριάσεις ανυπεράσπιστων γατιών και, μετά τις μηνύσεις που του υπέβαλαν, καταδικάστηκε από το Ειρηνοδικείο Αριδαίας σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών και πρόστιμο 300 ευρώ.

Ωστόσο, το νέο κρούσμα ομαδικής εξόντωσης προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αριδαίας «Η Ελπίδα» κάλεσε τον δήμο Αλμωπίας και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσουν τα αδέσποτα, ώστε να πάψουν τα συνεχιζόμενα περιστατικά κακοποιήσεων που δεν τιμούν την περιοχή και τους κατοίκους της.


Σχόλιο από τα Τσακάλια: Ο Ευαγγελάτος στο newsit έγραψε ότι η Αριδαία είναι στην Ημαθία!!! Αν σε τόσο απλά πράγματα κάνουνε λάθη φανταστείτε σε άλλα πιο σημαντικά!!! Άντε γειαααααααααααααα Ευαγγελάτε!!! Δείτε το εδώ να γελάσετε με τους ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ"

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.