Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Το περίεργο αντικείμενο που τρέχει πιο γρήγορα από το τσουνάμι…προσέξτε στο 8ο δευτερόλεπτο του βίντεο πάνω αριστερά


Το περιεργο αντικείμενο στο VIDEO από το τσουνάμι ήταν....αντανάκλαση ηλίου από ελικόπτερο!!!!
Βρισκόμαστε λίγα 24ωρα μετά τον φονικό σεισμό τον 8,9 ρίχτερ στην Ιαπωνία και το μετέπειτα ακόμα πιο φονικό Τσουνάμι που άφησε μέχρι τώρα 10000 νεκρούς. Πολλά τα βίντεο που βγαίνουν καθημερινά στην δημοσιότητα από τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά και ερασιτεχνικά βίντεο πολιτών. Μέσα σε όλα αυτά λοιπόν έχει ξεκινήσει και μια θεωρία που λέει ότι τον καταστροφικό σεισμό και το ακόμα πιο καταστροφικό τσουνάμι προκλήθηκε από χέρια ανθρώπων που ήθελαν να πλήξουν την Ιαπωνία.

Θεωρίες συνομωσίας και όπλα μαζικής καταστροφής τα οποία για ακόμα μια φορά χρησιμοποιήθηκαν στην Ιαπωνία με τα γνωστά τραγικά επακόλουθα.

Μέσα σε όλα αυτά ο καθένας μπορεί να πιστέψει ότι θέλει. Σε κάποιο βίντεο που έχει αναρτηθεί από blog που υιοθετεί μια τέτοια θεωρία και μάλιστα είναι τραβηγμένο από ελικόπτερο φαίνεται να προβάλλεται μέσα από το τσουνάμι ενα φωτεινό αντικείμενο που από ψηλά δεν φαίνεται τι ακριβώς είναι αλλά τρέχει πιο γρήγορα από την ίδια την καταστροφή του νερού.

Διαβάζοντας στη συνέχεια και τα σχόλια από κάτω στο blog αναγνώστες λένε πως είναι ψεύτικο και ότι αυτή η λάμψη είναι φτιαχτή και μάλιστα είναι ένα κακό μοντάζ από το δημιουργό του βίντεο. Μπαίνοντας στο λίνκ του βίντεο στο youtube και βλέποντας ξανά το βίντεο αλλά ανοίγοντας και τα υπόλοιπα βίντεο που έχει αναρτήσει ο εν λόγο χρήστης διαπίστωσα πως όλα τα βίντεο είναι γύρω από παραφυσικά μεταφυσικά και ιστορίες ΟΥΦΟ.


ΠΗΓΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.