Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

Δημόσιος υπάλληλος ακόμη η Γιάννα με 55.000 ευρώ μισθό...τα δις που έχει δεν τις φτάνουν!!

Την διόρισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος το 1998 και ακόμη παραμένει δημόσιος υπάλληλος παίρνοντας κανονικότατα τον μισθό της αλλά όπως λέει τον δίνει σε...
φιλανθρωπίες
Υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών με μισθό 55.000 ευρώ ετησίως είναι η κυρία Γιάννα Αγγγελοπούλου. Η σύζυγος του κ. Θόδωρου Αγγελόπουλου διορίστηκε από τον Θόδωρο Πάγκαλο πρέσβης εκ προσωπικοτήτων το 1998, λόγω του ρόλου της στην ανάληψη και προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο παραμένει μέχρι σήμερα στη θέση αυτή εισπράττοντας κανονικά τον μισθό της, αλλά και θεμελιώνοντας τα συνταξιοδοτικά και άλλα δικαιώματα που έχουν όλα τα υπηρεσιακά στελέχη του Διπλωματικού Σώματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» η κυρία Αγγελοπούλου έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί να αμείβεται, ωστόσο εισπράττει κανονικά το μισθό της από το υπουργείο Εξωτερικών τα τελευταία 13 χρόνια, ακόμη και μετά τη λήξη της αποστολής της με το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων.
Πρόκειται για τη μακροβιότερη πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή κάποια συμμετοχή της σε διπλωματικές προσπάθειες της χώρας τα τελευταία χρόνια.

Αντί να καταθέτει τα χρήματα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων η κυρία Αγγελοπούλου, προκειμένου να μην επιβαρύνει το προϋπολογισμό της «χρεωκοπημένης» Ελλάδας, προτιμά να δίνει τα χρήματα σε φιλανθρωπίες και φυσικά να εξασφαλίζει έκπτωση φόρου!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ένας ακόμη λόγος που η κυρία Αγγελοπούλου δεν παραιτήθηκε από τη θέση είναι ότι κράτησε το διπλωματικό διαβατήριο που της εξσφαλίζει επαφές με τους «Αθανάτους» της ΔΟΕ και αξιωματούχους ξένων χωρών.

Το διορισμό της κυρίας Αγγελοπούλου έκανε ο τότε υπουργός Εξωτερικών και νυν αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος!

Ο ίδιος Πάγκαλος που αποκαλεί τους δημοσίους υπαλλήλους κοπρίτες και θέλει να μας πείσει ότι φάγαμε τα χρήματα της Ελλάδας μαζί!


ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

acheloidahellenic είπε...

Αίσχοοοοοοοοοοοος...Πότε θα τους ξεφορτωθούμε Θεέ μου;;..Δεν πάει άλλο, ιδιαίτερα η περίπτωση του Θεόδωρου Πάγκαλου..ΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ, ΠΙΑ..

ta2tsakalia είπε...

και τι δεν έχει κάνει ο κύριος αυτός

1. Κοπρίτες
2. Τα στρατιωτικά σώματα είναι αντιπαραγωγικά
3. οτσαλαν
4. Εθνική Προδοσία με τα Ίμια
5. ΕθΝΙΚΉ ΠΡΟΔΟΣΊΑ με την Μακεδονία
6. Βρίζει συνεχώς τους Ελληνες Πολίτες

ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ!!

Επιτέλους ΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ αλλα ο ΓΑΠ ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ. Το ρητό λέει κράτα τον φίλο σου κοντά αλλά τον εχθρός σου κοντύτερα!!! Εαν τον διώξει τότε το Πάγκαλος θα βρίζει το ΠΑΣΟΚ από το πρωί μέχρι το βραδθ και δεν το θέλουνε αυτό!!!

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.