Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ THΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)


Κατά την πολιτική άποψη της πάλαι ποτέ ακμαίας ΝΔ, η χώρα κυβερνάται από μια Προδοτική Κυβέρνηση (το ίδιο υποστηρίζει λεονταρίως και η Αριστερά) και μάλιστα, όλη η Αντιπολίτευση επαίρεται και «καθαγιάζετα» ότι «Δεν ψήφισε το Μνημόνιο»! Από την άλλη όμως μεριά η ΝΔ ψηφίζει στην συνέχεια όλα σχεδόν τα νομοσχέδια του Μνημονίου και δηλώνει υπερηφάνως, δια του άχρωμου κι άγευστου αρχηγού της, ότι «εάν έλθουμε στην εξουσία θα τιμήσουμε την υπογραφή του κράτους στο Μνημόνιο!». Θλιβερός χαμαιλεοντισμός, που απευθύνεται σε νόες σαν του αρχηγού της.
Ερωτάται όμως η ΝΔ (και η Αριστερά): Αφού διαφωνούν με την διακυβέρνηση της Χώρας από μια προδοτική –και κατ αυτούς κυβέρνηση-γιατί δεν κάνουν τα εξής απλά πράγματα για να απαλλαγεί η Ελλάδα από τους προδότες?:
1) Να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
2) Να παραιτηθούν ΟΛΟΙ συλλήβδην από την βουλευτική των ιδιότητα. Στην περίπτωση αυτή η κυβέρνηση δεν θα στεκόταν ούτε μια ημέρα.
Γιατί δεν το κάνουν? Γιατί οι μεγαλόστομες «Ιδέες» των, έχουν ύψος από το στόμα των μέχρι την ανήθικη τσέπη των! Ζούν με τα λύτρα της προδοσίας (του μισθού των) και του βασανισμού των Ελλήνων από τους εγχώριους Προδότες της Κυβέρνησης και των Ξένων Κατακτητών της Τρόικας.
Για τον λόγο αυτό, στήν μήνυσή μου έχων μηνύσει και όλους τους βουλευτές της αντιπολίτευσης για συνέργεια-εκ παραλείψεως και σιωπής- στην Εσχάτη Προδοσία και προσεχώς θα δημοσιεύσω και το σχετικό κείμενο της κατάθεσής μου.
Στη χθεσινό (14-02-2011) κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Κόντρα Τσάνελ, αυτός ο αξιοθρήνητος τ. Υπουργός Μαραρίτης Τζίμας!! της ΝΔ, όχι μόνο αυτογελειοποιήθηκε (αυτό αφορά μόνο τον ίδιο και τους ψηφοφόρους του), αλλά μας γέμισε και οργή και φόβο!! ανακαλύπτοντας ποίου πολιτικού νοητικού ποιού άνθρωποι καθορίζουν την ιστορία αυτού του τόπου. Ο τύπος αυτός λοιπόν, φαίνεται ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί (νοήσει) τα συμβαίνοντα γύρω του, διότι έφθασε στο σημείο να πεί ότι «τα δικαστήρια έκριναν το Μνημόνιο νόμιμο!!. Κι όταν οι τρείς παρουσιαστές άφωνοι του «επιτέθηκαν» λέγοντάς του ότι τόσο η προσφυγή του ΔΣΑ στο ΣτΕ κατά της συνταγματικότητας του Μνημονίου, όσο και η δική μου μήνυση στον Εισαγγελέα κατά της κυβέρνησης για Εσχάτη Προδοσία, είναι υπό δικαστική έρευνα και εκκρεμότητα κι ότι καμία τέτοια δικαστική απόφαση υπάρχει σχετικά με το Μνημόνιο, ο αξιθρήνητος αυτός τύπος σιώπησε και έκανε ότι δεν άκουσε!!. Ο ίδιος αυτός τραγελαφικός τύπος, έκανε επίσης τον κουφό, όταν ο Τ.Κουίκ τον ρώτησε γιατί η ΝΔ δεν έρχετε αρωγός –με οποιοδήποτε τρόπο- στην δικαστική μάχη που δίνω μόνος μου κατά της προδοτικής κυβέρνησης χωρίς την συνδρομή δικηγόρου, λόγω αρνήσεώς των να μπούν στην μάχη αυτή κι έκανε πως δεν άκουσε την σχετική ερώτηση! Φυσικά, ούτε την βοήθεια της ΝΔ χρειάζομαι, ούτε θα την αποδεχόμουν ποτέ, τοσούτω μάλλον που την έχω μηνύσει συλλήβδην και αυτή. Η παρουσία του παραπάνω «τ. Υπουργού» ήταν τόσο αξιοθρήνητη, που συνοψίζεται στο σχόλιο του συγχωριανού μου (από τις Λιβανάτες Λοκρίδος) Ι.. Τσέλιγκα που διάβασε ο κ. Κουίκ στο δελτίο αυτό, το οποίο έλεγε: «Kε Κουίκ, να μην διώχνετε τόσο γρήγορα καλεσμένους σαν τον αποψινό, διότι όσο τους κρατάτε τόσο αυτο-ξευτιλίζονται»!!! Τέλειο! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!

Δημ. Αντωνίου

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΙ ΔΕΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ..! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟΥ!

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.