Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Μία από το Καστελόριζο και μία από την Θράκη...


Όταν ο ΓΑΠ ξεκινούσε μπροστά στο λιμανάκι του Καστελόριζου τις εξαγγελίες πώλησης της Ελλάδα στο ΔΝΤ, κανείς μας δεν γνώριζε ακριβώς...

σε πιο σημείο θα φτάσει για να το καταφέρει. Η εικόνα του καϊκιού να πλέει σε καταγάλανα ήρεμα νερά, δεν προμήνυε με τίποτα, σε εμάς τους κοινούς θνητούς την έκταση της προδοσίας που αποφασίσανε και συνυπογράψανε οι "Αυτοκράτορες". Σήμερα όλοι ξέρουμε. Σήμερα όλοι γνωρίζουμε. έχουν υπογράψει την διάλυση της Ελλάδας και κυριολεκτικά πλέον πιστεύουμε τον αφανισμό μας ώς έθνος.

Αυτά ξεκινήσανε πριν αρκετούς μήνες και συνεχίζονται σήμερα. Προχθές όμως όλοι μας γίναμε μάρτυρες της δεύτερης φάσης του σχεδίου. Η επίσκεψη του Τζέφρι στην Θράκη, μόνο τυχαία δεν είναι. Όπως έγινε με το Καστελόριζο έτσι και με την Θράκη πρέπει να ήμαστε έτοιμοι για τρανταχτά γεγονότα που θα ακολουθήσουν. Τα γεράκια της Άγκυρας μάλλον πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους μετά την δήλωση του ΓΑΠ για "ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ". Και σε όλους τους φιλότουρκους χαράχτηκε ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο τους. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι μετά από όλα αυτά που γίνανε και γίνονται, τον χειροκρότησε κόσμος. Αποκλείεται να ήταν Έλληνες όσοι τον υποδέχτηκαν.


Ποτέ ξανά Πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν έχει κάνει επίσκεψη στην Θράκη στηρίζοντας και προωθώντας πάγιες τουρκικές θέσεις. Ο ΓΑΠ ακριβώς αυτό έκανε έστω και έμμεσα. Είναι το λιγότερο προδοτικό. Έλληνες ετοιμαστείτε γιατί η επίσκεψη αυτή του ΓΑΠ και οι εξαγγελίες του μόνο τυχαίες δεν είναι. Κάτι σοβαρό γίνεται σε αυτήν την άκρη της Ελλάδας. Ελπίζουμε πως δεν θα είναι έτσι αλλά ο Τζέφρι μας έχει μάθει να σκεφτόμαστε διαφορετικά πλέον.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.