Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ο Γιωργάκης θα απομακρύνει τον Παπακωνσταντίνου ενόψει πρόωρων εκλογών!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ελληνικής Λεγεώνας, ο Γιωργάκης σε μία κίνηση εντυπωσιασμού θα απομακρύνει τον υπουργό οικονομικών με σκοπό να κατευνάσει την ολοένα και αυξανόμενη οργή του Ελληνικού λαού, αλλά και μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του Παπακωνσταντίνου χρησιμοποιούν εκφράσεις αυστηρώς ακατάλληλες ακόμη και...
για ενήλικες.... Βέβαια, όλα αυτά με σκοπό να αποπροσανατολίσει και να εξαπατήσει για ακόμη μία φορά τον Ελληνικό λαό, έχοντας πάρει την τελική απόφαση για πρόωρες εκλογές με λίστα.

Βιάζεται μάλιστα τόσο πολύ να προλάβει τη λίστα γιατί ξέρει ότι μόνο με αυτούς που ο ίδιος θα τοποθετήσει σε εκλόγιμη θέση (δηλαδή μία κοινοβουλευτική ομάδα απόλυτα ελεγχόμενη από τον ίδιο) θα μπορέσει να ολοκληρώσει το καταστροφικό - ανθελληνικό σχέδιο για τη Χώρα μας.


Με αυτόν τον τρόπο πιστεύει ότι θα πιάσει στο ύπνο και θα κοροϊδέψει για άλλη μια φορά το εκλογικό σώμα, ενώ ταυτόχρονα θα ξεμπερδέψει μια και καλή από την ολοένα και αυξανόμενη εσωτερική αντιπολίτευση που συγκροτείτε υπό τις οδηγίες του Βενιζέλου και τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Στην προσπάθεια του αυτή, το στενό επικοινωνιακό του περιβάλλον, του πρότεινε και αυτός συμφώνησε, ότι η απομάκρυνση, με την ταυτόχρονη χρέωση όλων των δεινών στο πρόσωπο του Παπακωσταντίνου, θα αναχαίτιση το κύμα οργής που είναι έτοιμο να πνίξει αυτόν και την κυβέρνηση του.

Στο παιχνίδι θα συμμετέχουν ασφαλώς και τα πουλημένα και πλήρως ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε.

Οργανώνεται δηλαδή από τους εντολοδόχους του η τελική επίθεση σε βάρος της Ελλάδος και του λαού της, με το άλλοθι, εάν τελικά κερδίσει τις εκλογές, της πρόσφατης και ξεκάθαρης λαϊκής εντολής.

Βέβαια, λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο που δεν είναι άλλος από τον Ελληνικό λαό, ο οποίος όση προπαγάνδα και αν δέχτηκε, όσες φορές και αν εξαπατήθηκε, εδώ και αρκετό καιρό έχει ξυπνήσει από τον λήθαργο για τα καλά και όλη αυτή η περίεργη ησυχία θα μεταλλαχτεί μπροστά στις κάλπες, σε ένα τεράστιο ποτάμι οργής (εάν δεν γίνει αυτό νωρίτερα) και μάλλον αυτό είναι που προσπαθεί να προλάβει και ο ίδιος ο ΓΑΠ.

Γι’αυτό λοιπόν συνέλληνες, ας βρισκόμαστε σ’εγρήγορση και ας μην παραπλανηθούμε από προπαγανδιστικές κινήσεις εντυπωσιασμού με την απομάκρυνση του ούτως ή άλλως επικίνδυνου και ανίκανου Παπακωνσταντίνου.

Ας προετοιμαστούμε λοιπόν να δώσουμε την απάντηση που πρέπει στην επικίνδυνη και ανθελληνική κυβέρνηση που έβαλε ως στόχο να ξεπουλήσει και να εξαφανίσει την πατρίδα μας.

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ.

Για την Ελληνική Λεγεώνα
Έλληνας πολίτης

http://helleniclegion.blogspot.com/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.