Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Συμβουλές για σταδιοδρομία με δόξα και πολλά πολλά λεφτά......

Όλοι μας θέλουμε να εξελιχθούμε και κοινωνικά και επαγγελματικά για συγκεκριμένους λόγους που σίγουρα είναι ξεχωριστοί λόγοι για τον καθέναν μας. Εμείς παρακολουθώντας τους επιτυχημένους συμπολίτες μας και ιδίως τους πολιτικούς μας καταλήξαμε σε μερικούς τρόπους για να το καταφέρετε.

Έχουμε και λέμε...

1. Κάντε γνωριμίες με πολιτικούς παλιούς όμως όχι νέους (οι νέοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται και οι παλιοί έχουν πολλές διασυνδέσεις!)

2. Κατεβείτε στις τοπικές εκλογές με όποιον συνδυασμό που πιστεύεται ότι θα κερδίσει.

3. Κάντε 1 ή 2 θητείες ως δημοτικός ή νομαρχιακός σύμβουλός.

4. Κατεβείτε στις Εθνικές εκλογές με κάποιο από τα δυο εξέχοντα ''δημοκρατικά'' κόμματα της Ελλάδας (Μην ξεχνάτε ο σκοπός μας είναι να μπούμε στην βουλή)

5. Αφού το καταφέρετε και μπείτε στην βουλή να είστε αποφασισμένοι να πουλήσετε κανα 2 φορές το κορμί σας (ούτως ή άλλως οι μισοί σήμερα εκεί μέσα που κρατάνε τις εσεις κλειδιά είναι gay και οι άλλοι μισοί εαν δεν είναι ακόμη ειναι σε πολύ καλό δρόμο να γίνουνε)

6. Αφού καταφέρετε να πάρετε μία καλή θέση σαν το Υπουργείο Εξωτερικών ας πούμε (κατά προτίμηση με το κυβερνών κόμμα) δεχτείτε την ιδέα ότι πρέπει να πατήσετε πάνω σε πτώματα για να την διατηρήσετε.

7. Τώρα τα πράγματα είναι πλέον πιο εύκολα.....έχουμε και λέμε...
....ξεπουλήστε έναν ηγέτη μίας άλλης χώρας π.χ. Οτσαλαν
....ξεπουλήστε εδαφικά δικαιώματα της Ελλάδα π.χ. Ίμια
....ξεπουλήστε την Ελληνική Σημαία π.χ. την πήρε το αερακι

8. Αφού τα κάνετε ΟΛΑ αυτά σας εγγυόμαστε πως θα γίνεται Αντιπρόεδρος μιας χώρας. Και μετά αρχίζει το καλό φαγοπότι....

....Θα διορίζετε όποιον θέλετε όποτε θέλετε.
....θα βρίζετε αλύπητα τους συμπολίτες σας χωρίς να σας ενοχλεί κανείς

9. Στο τέλος να είστε σίγουροι ότι η κοινωνική, οικονομική και επαγγελματική καταξίωση θα είναι μονόδρομος!

Μπράβο σας τα καταφέρατε! Μπορείτε τώρα να αισθάνεστε περήφανοι για τον εαυτό σας που εάν τα κάνετε όλα αυτά το πιο πιθανό είναι να μοιάζετε έτσι....


Και εάν δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα από τα παραπάνω υπάρχουν άλλες δύο επιλογές ... ρίξτε το στον τζόγο ή ξεκινήστε τις βίζιτες.

Μα και βέβαια αγαπητοί φίλοι μας γράφουμε με απόλυτη ειρωνεία, γιατί όπως και πολλοί άλλοι έχουμε αγανακτήσει και έχουμε αηδιάσει με όσα γίνονται στην χώρα μας!!!





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.