Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Βέροια: συμβολή οδών Πιερίων και Τροίας: Θα γίνουν πολλά ατυχήματα εκεί !!


Από την στιγμή που άνοιξε τράπεζα και ένας φούρνος στην συγκεκριμένη συμβολή της Πιεριων με Τροίας ( η τράπεζα είναι ακριβώς πάνω στην γωνία και ακριβώς απέναντί της ο φούρνος) πολλοί είναι αυτοί που πάνε να κάνουνε τις δοσοληψίες... τους και τις αγορές τους με τα συγκεκριμένα καταστήματα. Το ζήτημα είναι ότι όχι μόνο διπλοπαρκαρουνε μπροστά από τα αυτοκίνητα που είναι νομίμως παρκαρισμένα μπροστά στην τράπεζα αλλά μερικοί ηλίθιοι τριπλοπαρκαρουνε στο συγκεκριμένο σημείο, κλείνοντας κυριολεκτικά το ένα ρεύμα της Πιεριων.
Το ζήτημα είναι ότι η Πιεριων ως ο πιο κεντρικός δρόμος της πόλης μας ( είναι η πύλη εισόδου στην πόλη) έχει τρομερή κίνηση και στα δυο ρεύματα. Όποιος προσπαθεί να ‘’μπει’’ στην Πιεριων ερχόμενος από την Τροίας (και όχι μόνο ) αναγκάζεται να βγαίνει σχεδόν στην μέση της Πιεριων αφού τα διπλό και τριπλοπαρκαρισμενα αυτοκίνητα μπλοκάρουν τους οδηγούς οι οποίοι δεν μπορούνε να δούνε την κίνηση πάνω στην Πιεριων. Και το αξιοπερίεργο είναι ότι αυτοκίνητα της Αστυνομίας και της Τροχαίας περνάνε συνέχεια από εκεί (λίγο πιο κάτω στην Πιεριων είναι το Α.Τ. Βέροιας) αλλά δεν κάνουν τίποτα απολύτως!
Καλό θα ήταν η Τροχαία να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο σημείο γιατί φοβόμαστε ότι ένα σοβαρό ατύχημα είναι θέμα χρόνου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.