Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ο Σύνδεσμος Ειλικρινών Βιομηχάνων ξαναχτύπησε...είναι να τρελαίνεται κανείς!


Ο "Σύνδεσμος Ειλικρινών Βιομηχάνων" ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά, όχι στους δρόμους αλλά μέσα στο μετρό, χθες το απόγευμα. Με ρούχα στις αποχρώσεις του πράσινου αλλά και του μαύρου, φορώντας αυτοσχέδια, χάρτινα, πλατύγυρα αριστοκρατικά καπέλα, όπως αρμόζει σε..βαθύπλουτους βιομηχάνους, πραγματοποίησαν μια ιδιότυπη "διαμαρτυρία" στη στάση του μετρό στο Σύνταγμα.

Ιδιότυπη "διαμαρτυρία" γιατί ζητούσαν απο τον κόσμο να κατανοήσει τις ανάγκες τους και τα δίκαια αιτήματα τους. Ως υπεύθυνοι πολίτες παρακινούσαν τους επιβάτες του μετρό να ακυρώνουν πάνω απο δύο εισητήρια για να ενδυναμώσουν την οικονομία εν καιρώ κρίσης, να μετονομαστεί η πλατεία Συντάγματος σε πλατεία Μνημονίου, να αυξηθεί η φορολογία στους επιβάτες και να ακριβύνει κι άλλο το εισητήριο για να σταματήσουν να βρωμάνε τα βαγόνια ιδρωτίλα.. (!!!)

Στην επόμενη εικόνα βλέπετε το βουτυρόπαιδο-γόνο βιομήχανου- τεντιμπόυ που θέλει να πάει εδώ και τώρα στα χάι χιονοδρομικά θέρετρα της Ελβετίας, όπως το Γκστάαντ και το Κίτσμπυχελ, τα οποία πρόσφατα επισκέφτηκε για παράδειγμα και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.