Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

"ΦΟΒΟΙ" ΓΙΑ ΝΕΟ ΓΥΡΟ ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ


Ακόμη και η Αμερικάνικη Πρεσβεία στα Τίρανα έχει εκφράσει την ανησυχία της για νέο γύρο αναταραχής και επεισοδίων από σήμερα το απόγευμα στην Αλβανία. Πληροφορίες που διαρρέουν ή κατασκευάζουν παράγοντες των Αμερικών στα Τίρανα λένε για μιά έκρυθμη κατάσταση αρχής γενομένης από τις προγραμματισμένες για σήμερα εκδηλώσεις διαμαρτυρίας της αντιπολίτευσης που πιθανόν να διαρκέσουν αρκετές ημέρες. Η δική μας προχοσή πρέπει να είναι στραμένη προς τα εκεί και για τους δύο λόγους που έχουν να κάνουν με τα Εθνικά μας συμφέροντα. Η γειτνίαση σε συνδυασμό με την παρουσία της Ελληνικής ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ στην κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρο, που έχει διαχυθεί σε ολόκληρη την Αλβανία, είναι παράγοντες που πρέπει να μας κρατούν σε εγρήγορση.

Οι προσυγκεντρώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει σε διαφορετικά σημεία των Τιράνων, και όλες θα ενωθούν σε μιά μεγάλη συγκέντρωση στις 4 το μεσημέρι, απ' όπου θα κατευθυνθούν προς το γραφείο του Μπερίσα. Η Αμερικάνικη Πρεσβεία έχει καλέσει το προσωπικό της και τους υπηκόους της να κλειστούν στα σπίτια τους...


stoxos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.