Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Κίνημα πόρτα-πόρτα:;Έξω από του πρωθυπουργού την πόρτα...


Έπειτα από την χτεσινή ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το "φτωχικό" του Άκη οι περίπου 1500 παριστάμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Πέμπτη 3 Μαρτίου και ώρα 4 το απόγευμα, έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη και πολιτικού προϊστάμενου του Άκη Τσοχατζοπουλου επί σειρά ετών...Και απ'ότι μαθαίνουμε έρχεται και συνέχεια!

GO εξωποrtistas GO!!!

witnessfree.blogspot.com

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Επιτέλους!!!!!
Για να καταλάβουν οι "κλέφτες" ότι, ακόμα κι αν η δικαιοσύνη δεν τους έχει βάλει στην φυλακή, θα τους βάλει στην "φυλακή" η κοινή γνώμη. Να τους κάνει να μην τολμούν να εμφανιστούν πουθενά, είτε σε δημόσιο χώρο είτε σε φιλικό περιβάλλον όπου θα υποπτεύονται την χλεύη ακόμη και στα βλέμματα των φίλων τους. Αυτή η απαξίωση είναι το λιγότερο που μπορεί να τους επιβληθεί για την ζημιά που μας έκαναν. Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση διότι αυτός ο τρόπος είναι ακόμα πιο μεγάλη τιμωρία, επειδή αυτή η αιώνια ντροπή θα συνοδεύει το όνομά τους στην παρούσα "πλούσια ζωή" που "έκλεψαν" από τους ανυπεράσπιστους Ελληνες πολίτες, και η ρετσινιά στην υστεροφημία τους θα ντροπιάζει ακόμα και τους απογόνους τους.
Να γίνουν κι άλλα τέτοια και σ' όλες τις πόλεις της Ελλάδας.
Μ.Α.

Δημοσίευση σχολίου

To Blog δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια και τα θέματα που ανεβάζουν αναγνώστες μας τα οποία αποτελούν θέσεις και απόψεις τους.